Hlavní obsah

Konflikt u laviček jako v Premier League? Kdepak, udělal jsem si lekci angličtiny, směje se Hoftych

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepřekročili svůj stín. Fotbalisté Mladé Boleslavi pošesté v řadě prohráli vzájemný ligový zápas se Spartou a v sezoně ještě nezvítězili. Dva body po čtyřech kolech představují chabý zisk. „Narazili jsme na nejlepší Spartu za poslední roky, nabušenou. Chtěli jsme mít více bodů. Musíme se s tím poprat, my trenéři i hráči...“ uvědomuje si trenér Pavel Hoftych po porážce 1:3. Za roztržku s protějškem Brianem Priskem si oba kouči vysloužili žlutou kartu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Mladé Boleslavi Pavel Hoftych během utkání se Spartou Praha.

Článek
Fotogalerie

Anglickou Premier League před týdnem pobavila strkanice trenérů v závěru londýnského derby mezi Chelsea a Tottenhamem (2:2). Domácí Thomas Tuchel i hostující Antonio Conte za ni vyfasovali červené karty, oba navíc dostali mastné pokuty. Tuchel musí zaplatit 35 000 liber (milion korun), Conte pak 15 000 liber (435 tisíc korun).

Tak dramatický zase konflikt mezi střídačkami v Mladé Boleslavi nebyl, rozhodčí Hocek nicméně ve druhé minutě nastavení udělil oběma trenérům žlutou kartu.

„Nic dramatického. Udělal jsem si lekci angličtiny, nejsem v ní tak dobrý. Trenér Priske pak řekl, že byl dobrý fight. Má žlutá je ale nezasloužená. Držel jsem svůj sektor a nepřekročil ho," líčí s nadhledem Pavel Hoftych.

„Sparta zaslouženě vyhrála, my musíme v mnoha věcech ještě přidat," dodává už zcela vážně.

„Je to velmi nepříjemné také proto, že jsme dvakrát rozjeli zápas vedoucím gólem, ale opakovaně ho potom nezvládli a odešli poražení," mrzí Hoftycha.

Také v Brně se v minulém kole jeho tým ujal do poločasu vedení, ale po přestávce pak třikrát inkasoval. Přesně jako teď doma se Spartou.

Reklama

Související témata: