Hlavní obsah

Kopačky na ledě! Fotbalisté Slavie pálili golfáky na Trpišovského

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Fotbalisté pražské Slavie se rozhodně nenudí ani v reprezentační pauze. Tu si vyplnili hokejovým srandamačem proti realizačnímu týmu. Kšiltovku za masku a gólmanskou výstroj vyměnil trenér Jindřich Trpišovský. Dokázal své svěřence vychytat?

Foto: slavia.cz

Hokejový brankář? Trenér Jindřich Trpišovský!

Článek

To tedy byl zápas. Místo po trávníku se fotbalisté Slavie tentokrát proháněli po ledě. Do hokejového zápasu, který byl příjemným zpestřením tréninkového programu během reprezentační pauzy, mezi hráči a realizačním týmem, zasáhli například Ondřej Kolář nebo Tomáš Holeš. Do branky realizačního týmu se nepostavil nikdo jiný než trenér Trpišovský.

Jak tenhle mač dopadl? „V zápase proti realizačnímu týmu zvítězili hráči," uvedl klub na sociálních sítích. Přesný výsledek však neprozradil. Fanoušky uklidnil, že se během duelu nikdo nezranil.

Sešívaní se na ledě dobře bavili. Výměna kopaček za brusle byla příjemným zpestřením. Na zelený pažit vyběhnou úřadující mistři opět v neděli v rámci zápasu 15. kola Fortuna ligy proti Jablonci.

Reklama