Hlavní obsah

Krmenčík pod palbou! Co o něm říct? napsal bývalý spoluhráč a přidal obrázek prázdné lebky

Praha

Gejzír radosti a euforie tryskal z útočníka Slavie Michaela Krmenčíka naplno. Když se trefil do sítě Plzně v neděli večer v ligovém šlágru, nebyl k zastavení. Sešívaní uštědřili západočeskému rivalovi porážku 2:0 a zkušený útočník se toho pocitu nemohl nabažit. Za své počínání to ale od hráčů ze Štruncových sadů pořádně schytal. Třeba Jean David Beauguel dal průchod emocím na sociálních sítích. „Co o něm tak říct...," napsal na Twitteru a příspěvek doprovodil obrázkem takřka prázdné lebky, v níž je jen malinkatý mozek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jean-David Beauguel z Viktorie Plzeň si rýpl do bývalého kanonýra Plzně Krmenčíka.

Článek
Fotogalerie

Nepsané fotbalové pravidlo mluví o tom, že se hráčům daří v zápasech proti svým bývalým klubům. A Krmenčík, který byl jedním ze symbolů úspěšné éry Viktorie v nejvyšší soutěži, to znovu potvrdil.

Velmi často se ovšem také stává, že hráč, jenž trefou pokoří svůj někdejší klub, branku neslaví. To ale nebyl případ Krmenčíka, jenž pelášil v euforii po Edenu a ze všech sil se snažil rozpumpovat fanoušky.

Na emoce měl plné právo, definitivně rozhodl ostře sledovaný a vyhrocený šlágr. Jistě ale musel počítat také s tím, jakou nevoli jeho počínání vyvolá v plzeňském táboře. Krmenčíkův někdejší parťák David Limberský se do útočníka pustil opakovaně na sociálních sítích a hrotového hráče Slavie nešetřil ani útočník Beauguel.

„Btw naprosto akceptuji, že jsem s Viktorkou na Slavii prohrál... Je to fotbal... Jen jsou věci, kterým po jeho minulosti v Plzni nerozumím," napsal na Twitteru a uvedl, že vlastně neví, jak se má o Krmenčíkovi vyjádřit.

Zjevně ho počínání někdejší plzeňské hvězdy zklamalo. K dalšímu z příspěvků totiž přidal obrázek rentgenového snímku lebky, v níž je jen malinkatý mozeček...

Reklama

  0 : 0 Teplice - Č. Budějovice 0 : 0 19. min Živě
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
  1 : 1 Karviná - Bohemians 1 : 1 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  4 : 3 Sparta - Ostrava 4 : 3 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články