Hlavní obsah

Teplice přicházejí o svého rappera, Kučera jde do Ústí nad Labem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Během léta dal přednost hudbě. Start prvoligové sezony oželel a čekalo se, jestli se ještě k fotbalu vůbec vrátí. Nakonec se vrací, i když jinam, než se čekalo. Zkušený fotbalový záložník Tomáš Kučera míří z Teplic do třetiligového Ústí nad Labem. Hráč známý také jako rapper pod pseudonymem TK27 je v klubu ČFL vítán jako velká posila.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Kučera v dresu FK Teplice.

Článek

Mazáci ze Stínadel se scházejí na třetiligové adrese. „Přestupová bomba v Ústí nad Labem! K týmu se připojí další výrazná posila z prvoligových Teplic! Nejnovější akvizicí se stává záložník Tomáš Kučera!“ nadšeně hlásá klubový web.

Kučera začínal ligovou kariéru ve Vysočině Jihlava, prošel také Viktorií Plzeň. V roce 2016 přišel do Teplic, kde působil až do konce uplynulé sezony a plnil také roli kapitána. Celkem v nejvyšší soutěži odehrál 258 zápasů, ve kterých nastřílel 15 branek a na dalších 14 přihrál.

Podle oficiálního ligového portálu, který statistiky měří od roku 2013, nasbíral Kučera 11 385 přihrávek a za to mu náleží 6. místo mezi všemi hráči v lize. Kučera v červenci oslavil 32. narozeniny a v Ústí se připojí i k bývalým spoluhráčům, mezi které patřil Jakub Mareš nebo Alois Hyčka.

„Jsme velice rádi, že jsme získali do týmu Tomáše Kučeru. Bude to pro nás velká posila do záložní řady a další hráč, který bude našim mladým moci předat své bohaté ligové zkušenosti,“ kvituje sportovní manažer Vasil Knor.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články