Hlavní obsah

Kučera kvůli koncertu přispěje do nadačního fondu Teplic

Záložník fotbalistů Teplic Tomáš Kučera přispěje nespecifikovanou částkou do nadačního fondu klubu. Kučera se provinil tím, že minulý čtvrtek odehrál v pražském klubu Futurum koncert, o čemž ale trenéra Stanislava Hejkala neinformoval. Proto ho kouč vyřadil z nominace na páteční ligový duel se Slavií (1:5).

Foto: eš, Sport.cz., Právo, Právo

Teplický záložník Tomáš Kučera.

Článek

"Toto chování bylo nepřípustné a nezodpovědné směrem ke zbývajícím hráčům, kteří se připravovali na páteční utkání," řekl pro klubový web předseda představenstva Pavel Šedlbauer.

"Sám Tomáš uznal, že se z jeho strany jednalo o špatný krok, který měl předem řešit s vedením klubu. Navrhl a dohodli jsme se, že tento svůj prohřešek bude kompenzovat zasláním finančního daru do Nadačního fondu FK Teplice, kde budou peníze použity na pomoc potřebným," uvedl Šedlbauer.

Kvůli pandemii koronaviru mají hráči Teplic od realizačního týmu doporučeno, aby se neúčastnili hromadných akcí a omezili styk s cizími lidmi. Klub se řídí i protiepidemickým manuálem Ligové fotbalové asociace, která řídí první a druhou ligu. Kučera se vedle fotbalu věnuje také rapu.

Reklama

Související témata: