Hlavní obsah

Lazaret Sparta zásobuje světové nemocnice. Ben Chaima čeká dlouhá pauza

Zranění se jim zase kupí. Fotbalisté pražské Sparty tak zásobují nejen české, ale také zahraniční nemocnice. Útočník Václav Kadlec se s operovaným kolenem na šest týdnů přesunul ke specialistům do Německa. Křídelník Tal Ben Chaim se operaci kolena podrobil pro změnu doma v Izraeli. Pražský klub o tom dnes informoval na sociálních sítích. Podle dřívějších informací si devětadvacetiletý izraelský ofenzívní záložník přetrhl zkřížené vazy v koleně a čeká ho více než půlroční pauza.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tala Ben Chaima čeká dlouhá pauza...

Článek

Ben Chaim zasáhl do tří soutěžních zápasů této sezóny a ve třetím na konci července v Jablonci ho v polovině druhého poločasu kvůli zranění vystřídal Vukadin Vukadinovič. Nejprve se nezdálo, že by mělo jít o větší problém, pozdější vyšetření ale ukázala vážnější poranění.

Izraelský reprezentant přišel do Sparty loni v létě v době, kdy tehdejší italský trenér Andrea Stramaccioni přivedl na Letnou řadu zahraničních akvizic. Podle izraelských médií vyšel Ben Chaim Pražany na asi 76 miliónů korun, což z něj v té době udělalo nejdražšího hráče české ligy. Zatím však zůstal za očekáváním a ve sparťanském dresu dosud nedal ani jeden soutěžní gól.

Reklama

Související témata: