Hlavní obsah

Liberec je překvapením ligy. Kozel odvádí dobrou práci, chválí bývalý reprezentant. Kdo z hráčů ho nejvíce zaujal?

Zatímco o čelo fotbalové Fortuna ligy už se podle očekávání přetahují Slavia s Plzní, zajímavý je pohled na pořadí za nimi. Tématu se věnujeme také v pořadu Přímák na Sport.cz, kde padla otázka na největší překvapení úvodních sedmi ligových kol. „Nejlepší formu mimo těch mužstev, od kterých se to očekávalo, má asi Liberec,“ reaguje David Jarolím na otázku moderátora Filipa Lejčka.

Který tým a hráč nejvíce zaujali v úvodu Fortuna ligy? Diskutujeme v PřímákuVideo: Sport.cz

 
Článek

„Myslím si, že Luboš Kozel tam odvádí dobrou práci," říká bývalý záložník Hamburku. Jeden za základů úspěchu vidí v povedeném vstupu do sezony.

„Chytli se prvními koly, dokázali vyhrát na Spartě a to samozřejmě tomu týmu dodalo sebevědomí," míní bývalý reprezentant.

Kdo vyhraje titul ve Fortuna lize? Ptáme se v PřímákuVideo: Sport.cz

Zároveň předpovídá vyrovnaný boj na prvních dvou pozicích mezi Slavií a Plzní. „Jsem slávista, přál bych to víc Slavii," přiznává. Jasného favorita však v týmu z Edenu nevidí. „I v letošní sezoně to bude 50 na 50," odhaduje.

Více najdete ve videích z pořadu Přímák, kde také prozrazuje, který hráč Liberce jej nejvíce zaujal. „Podává velmi dobré výkony. Pokud v tom bude pokračovat, tak si myslím, že má velkou budoucnost," hodnotí fotbalistu, jehož jméno zazní ve videu.

Reklama

Související témata: