Hlavní obsah

Manažer Požár po sezoně v Brně skončí. Teď je pro nás prioritou záchrana, zní ze Zbrojovky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skončí po sezoně v managementu fotbalové Zbrojovky sportovní manažer Tomáš Požár? Sám to zatím nekomentuje, ale vedení brněnského klubu jeho odchod nepřímo potvrzuje. Ve stanovisku pro média tvrdí, že všichni kompetentní členové klubu vkládají momentálně veškeré svoje úsilí a schopnosti pro zachování prvoligové příslušnosti.

Foto: FC Zbrojovka Brno

Tomáš Požár je na odchodu ze Zbrojovky.

Článek

„To je nyní pro Zbrojovku naprostá priorita. Otázka sportovního vedení, realizačního týmu prvního mužstva a dalších souvisejících kroků přijde na řadu hned po skončení ročníku. Vzhledem k neuspokojivému průběhu jarní části nejvyšší soutěže je logické, že dojde k personálním změnám ve sportovním úseku i hráčském kádru," píše se v prohlášení.

Bývalý hráč i trenér Sparty Požár přišel do Zbrojovky v létě 2018 po sestupu Brňanů do druhé ligy za trenéra Romana Pivarníka, s nímž v minulosti spolupracoval v Bohemians 1905. Přestože Pivarník u týmu záhy skončil, Požárovo působení se protáhlo na pět let. V poslední době však jeho vliv na dění v klubu slábl.

Brněnští fotbalisté figurují po víkendovém nezdaru s Pardubicemi (0:2) tři kola před koncem nadstavbové skupiny o záchranu v ligové tabulce na čtrnácté barážové příčce se stejným bodovým ziskem jako patnáctí Východočeši. Na šestnáctý Zlín, který budou hostit v posledním kole, mají čtyřbodový náskok. Předtím je ještě čekají dva venkovní zápasy v Jablonci a v Teplicích.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články