Hlavní obsah

Mistr z Plzně? Sparta? Slavia? Talent Ševčík září a velká trojka je v pozoru!

Tři góly a jedna asistence. Brněnský supertalent Michal Ševčík na startu ligy září, jeho bilance mluví jasně: po třech kolech je zatím nejproduktivnějším hráčem Fortuna ligy. A v zákulisí už se hlasitě mluví o tom, který z klubů si jej vybere jako posilu. Stihne ještě před koncem přestupového období odejít z týmu nováčka? „Měl by zůstat v Brně,“ radí bývalý reprezentant Jan Rajnoch ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz. Jaká bude realita však ukáže až blízká budoucnost.

Brněnský Ševčík na sebe upozornil přední české kluby. Kterému by se nejvíce hodil?Video: Sport.cz

 
Článek

I díky čerstvě dvacetiletému ofenzivnímu záložníkovi patří Zbrojovka po návratu do první ligy zatím mezi největší překvapení. „Před začátkem soutěže, když jsem viděl los Brna, tak jsem si říkal, že to bude buď, anebo," vzpomíná Rajnoch ve studiu Sport.cz.

A vzápětí se rozpovídá o tom, co se mu honilo hlavou. Byly tam totiž dva scénáře. „Buď se budou plácat dole, nebo to nějakým způsobem uhrají a může to být hodně zajímavý mančaft," pokračuje.

Které talenty sledovat ve Fortuna lize? Diskuse z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Právě druhá varianta je zatím skutečností a to s velkým přispěním Michala Ševčíka. „Jeho levá noha, přehled ve hře, rychlost práce s míčem, herní inteligence, kterou má na vysoké úrovni ve dvaceti letech..." vyjmenovává Rajnoch přednosti brněnského talentu.

Kdo jsou nejtvrdší fotbalisté v lize? Diskuse s Janem Rajnochem v Přímáku.Video: Sport.cz

„Teď si na něj samozřejmě všichni dají pozor. Pro něj teprve nyní přijde ta pravá zkouška a tam se ukáže nejen jeho psychická odolnost, ale i ta herní," varuje.

Rajnoch také s moderátorem Alešem Svobodou rozebírá, do kterého z předních českých klubů by Ševčík nejlépe zapadl. Více se dozvíte ve videu z pořadu Přímák, který také můžete zhlédnout v kompletní podobně jako video nebo podcast.

Reklama

Související témata: