Hlavní obsah

Nejdřív tankodrom, teď sníh! Plzeň řeší další komplikaci, místo na trénink vyrazila na vlak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V týdnu namísto do Kosova k zápasu s Ballkani museli do Albánie, v sobotu místo předzápasového tréninku sbalili na hotelu v Ostravě tašky a vyrazili na vlak do Plzně. Fotbalisté Viktorie dvakrát v krátkém časovém úseku měnili původní program. V Konferenční lize kvůli špatnému terénu, jejich nedělní ligový duel na půdě ostravského Baníku byl odložen pro sněhovou kalamitu.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Ilustrační foto

Článek

„Doufám, že cesta do Plzně proběhne v pořádku. Tým pojede vlakem, což je v těchto nepříznivých klimatických podmínkách asi jediný relativně spolehlivý prostředek,“ řekl Sport.cz tiskový mluvčí Plzně Václav Hanzlík.

Vzhledem k náročnému programu v závěru podzimu dorazila výprava Viktorie do Ostravy v pátek přímo z Tirany, kde den předtím absolvovala vítězný zápas s Ballkani (1:0). UEFA ho přesunula do albánské metropole kvůli mizernému stavu trávníku na stadionu v Prištině.

V pátek měli viktoriáni v Ostravě trénink a regeneraci, v sobotu plánovali klasický předzápasový trénink. Jenže na něj už kvůli odložení utkání nedošlo. „Mužstvo právě opouští hotel v Ostravě, následně autobusem zamíří na místní hlavní nádraží a přesune se do Plzně,“ podotkl Hanzlík.

Odložení utkání znamená druhou komplikaci v rozmezí několika dnů i pro fanoušky Viktorie. O přesunu utkání Konferenční ligy z Prištiny do Tirany se dozvěděli minulý pátek večer. Drtivá většina z nich již měla zařízené jak letenky, tak i ubytování přímo v hlavním městě Kosova. Některým z nich se už nepodařilo přebukvat letenky a ubytování.

„Pro malou skupinu, které se již nepodařilo zrušit původní let, jsme jako klub zorganizovali jejich přesun z Prištiny přímo do Tirany a po utkání nazpět,“ řekl Hanzlík.

Související témata:
  1 : 1 Zlín - Č. Budějovice 1 : 1 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Zlín vs. Č. Budějovice
Zlín vs. Č. Budějovice
Zlín
Č. Budějovice
  3 : 0 Jablonec - Pardubice 3 : 0 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Jablonec vs. Pardubice
Jablonec vs. Pardubice
Jablonec
Pardubice
  1 : 3 Bohemians - Karviná 1 : 3 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Bohemians vs. Karviná
Bohemians vs. Karviná
Bohemians
Karviná
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.