Hlavní obsah

O novém kouči Teplic je téměř jasno. Klub ho chce představit v úterý

Teplice

Už je to téměř jisté. Novým trenérem fotbalistů Teplic by se měl stát Jiří Jarošík. Vedení klubu dotahuje jednání o jeho uvolnění z druholigového Prostějova, jde o doladění záležitostí ohledně smlouvy a složení širšího realizačního týmu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jiří Jarošík (vlevo) na archivním snímku.

Článek

"Věříme, že již zítra (v úterý) představíme oficiálně Jiřího Jarošíka jako nového trenéra," říká teplický ředitel Rudolf Řepka pro klubový web.

Právě Řepka a sportovní ředitel Štěpán Vachoušek byli představenstvem klubu na  pondělním dopoledním zasedání pověřeni dotažením příchodu celého nového trenérského štábu.

Jarošík má na lavičce nahradit odvolaného Kučeru, který skončil po nedělní domácí bezbrankové remíze s Olomoucí. Severočeši v úvodních devíti kolech ligové sezony jen jednou zvítězili, získali pouze pět bodů a patří jim předposlední místo v tabulce.

Jarošíka bude čekat prvoligová premiéra v roli hlavního trenéra. Bývalý hráč pražské Sparty, Chelsea, CSKA Moskva či Celticu Glasgow v minulosti působil jako asistent Davida Holoubka v Liberci a Ružomberku. V rodném druholigovém Ústí nad Labem získal poprvé smlouvu jako hlavní kouč, poté vedl slovinský celek Celje a v létě převzal Prostějov.

Reklama

Související témata: