Hlavní obsah

Sníh naboural ligový program. Budějovice s Hradcem v sobotu hrát nebudou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Přívaly sněhu začaly komplikovat program fotbalové Fortuna ligy. Víkendové 17. kolo má první odložený zápas – v sobotu se neodehraje partie Českých Budějovic s Hradcem Králové. Oba kluby se na tom dohodly s Ligovou fotbalovou asociací, která odložení utkání oficiálně potvrdila. Náhradní termín zatím nebyl určen.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Fotbalisté Českých Budějovic (na snímku obránce Matouš Nikl) a Hradce Králové budou mít volný víkend, jejich sobotní zápas byl kvůli sněhové nadílce odložen.

Článek

Budějovické Dynamo má před víkendem jednu smutnou jistotu – z posledního místa ligové tabulky se tutově neposune. Na zápas s Hradcem, který se původně měl hrát v sobotu od tří odpoledne, dojde jindy.

V Budějovicích začalo sněžit už ve čtvrtek večer a podle páteční předpovědi se situace jen tak nevylepší. Jižní Čechy patří do oblasti, kde má do nedělní půlnoci napadnout mezi 30 a 40 centimetry sněhu.

Rozmary počasí poznamenaly program fotbalových Budějovic i loni v listopadu, kdy se taktéž kvůli sněžení muselo odložit osmifinále MOL Cupu. Ironií osudu byl budějovickým soupeřem právě Hradec Králové. Hrálo se až letos 1. února a Dynamo zvítězilo 2:0.

Jarní varianta podle informací Sport.cz není vyloučená ani tentokrát. Přesný termín se teprve bude řešit.

Reklama