Hlavní obsah

Olomouc získala mladého útočníka Kramáře z Opavy

Fotbalová Sigma Olomouc získala devatenáctiletého útočníka Denise Kramáře z druholigové Opavy. Český reprezentant do 20 let podepsal na Hané smlouvu do roku 2026. Olomoucký klub to oznámil na svém webu.

Foto: Profimedia.cz

Denis Kramář (uprostřed ve žlutém dresu Opavy) posílil Sigmu Olomouc.

Článek

"S Denisem myslíme především na budoucnost. Je to mladý talentovaný útočník, se kterým je ale stále potřeba pracovat. Věříme, že u nás dokáže rozvinout svůj potenciál a budeme společně úspěšní," řekl sportovní manažer Ladislav Minář.

Opavský odchovanec Kramář si zahrál nejvyšší soutěž už v ročníku 2020/21 v pěti zápasech za slezský tým. V další sezoně s Opavou postoupil do baráže, v níž tým neuspěl v souboji s Bohemians. Na podzim v druhé lize dal v 16 utkáních tři góly.

"O Denise se kluby intenzivně zajímaly již minimálně rok. Teprve z Olomouce přilétla na stůl jasná nabídka," uvedl sportovní manažer Opavy Jaroslav Kolínek na klubovém webu. "Je to nesmírně pracovitý hráč, který má obrovský potenciál a přeji mu, aby pro něj Olomouc byla jen přestupní stanice do dalšího, třeba i top zahraničního klubu. I proto jsem rád, že budeme na případném dalším přestupu participovat," řekl.

Reklama