Hlavní obsah

Ostrý vzkaz na Letnou: Prodejte Spartu! Hloupé a směšné, říká expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Sparta nezvládla dvojzápas 2. předkola Evropské konferenční ligy a senzačně vypadla s norským Stavangerem. Podle očekávání se tak na sociálních sítích vyrojila celá řada rozezlených komentářů směrem k vedení letenského klubu a mezi nimi vyčnívá ostrá reakce někdejšího majitele Sparty Petra Macha. „Je to hloupé až úsměvné,“ kontruje v Přímáku na Sport.cz host Zdeněk Ščasný, někdejší hráč, trenér i sportovní manažer Sparty.

Hloupé až úsměvné, reaguje Zdeněk Ščasný na tweet Petra Macha v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Petr Mach, který Spartu řídil a vlastnil v letech 1992-1996, rozproudil emoce tímto vyjádřením na Twitteru:

„Tak již 16 let zmaru na Spartě. Už to prodejte a dejte Spartě svobodu. Nejste Sparťani, nikdy jste nebyli a nikdy nebudete. Ta ostuda, kterou Spartě děláte, je již dávno neúnosná," pouští se Mach do současného vedení klubu v čele s majitelem Danielem Křetínským.

Zdeněk Ščasný o Brianu Priskem v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

„Myslím, že to pan Křetínský ani nevnímá, nečte. Tohle samozřejmě považuji za úlet a přilévání vášní do ohně," myslí si Ščasný.

„Takhle se u nás bohužel dneska dají podpálit fanoušci a dá se vyvolat nenávist a spousta negativních věcí, které v těch fanoušcích jsou," pohoršuje se 64letý trenér.

Více v přiloženém videu, kde najdete také pobavenou reakci Zdeňka Ščasného na další Machovo tvrzení.

Reklama