Hlavní obsah

Plzeň dál nabíjí kádr, má osmou posilu a ještě nekončí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotovo. Plzeň si na seznam posil zapisuje osmé jméno. Chvíli to vypadalo, že vyvoleným bude útočník Cicilia, jenž zabalil angažmá ve Slovácku. Ten ale propadl u fyzických testů, do kádru by podle expertů nezapadl ani charakterově, proto tasí mistr jinou zvučnou posilu. „V Plzni bude působit Jan Sýkora," tvrdí zdroj Sport.cz obeznámený se situací v klubu. Ofenzivního záložníka či krajního obránce mistr získal z polského Lechu Poznaň.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Sýkora bude opět působit ve Viktorii Plzeň.

Článek

Ještě během víkendu se kolem Sýkory tiše našlapovalo, mluvilo se o tom, že jeho příchod je v jednání. Zdroj Sport.cz však v pondělí označil přesun šikovného hráče jako hotovou věc. „Bude v Plzni působit," prozradil expert. Sýkora se v Poznani nevešel do kádru a řešilo se, kam během léta zamíří. Teď se zdá být rébus vyřešen.

Na seznam plzeňských posil tak k Václavu Pilařovi, Kristi Qosemu, Martinu Jedličkovi, Janu Klimentovi, Mohamedu Tijanimu, Caduovi a Filipu Čihákovi přibylo jméno Jana Sýkory. Osm nových hráčů, to lze přirovnat takřka k hráčskému zemětřesení. Vedení klubu, který zatím marně čeká na vstup investora, doslova kouzlí a získává posily, jež mají Viktorii posunout do pohárové Evropy a k vytouženým financím.

Plzeň je momentálně na soustředění v Rakousku. Podle informací Sport.cz ani v tuto chvíli není seznam posil pro blížící se sezonu kompletní. „Cicilia vůbec nesplnil očekávání klubu, jednání s ním skončilo. Pokud by se objevil zajímavý útočník, mohla by mít Plzeň zájem," dodává zdroj Sport.cz.

Reklama

Související témata: