Hlavní obsah

Plzeňská kometa se zlobí: Hráli jsme jen poločas, to je málo!

Praha

V sobotním duelu s Jabloncem nahrál na gól Ba Louovi, záložník Plzně Pavel Šulc byl ale po remízovém utkání (1:1) notně naštvaný. Viktoria totiž po přestávce odpadla, kdyby Středočeši zvládli líp koncovku, výsledek by otočili.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Zleva Pavel Šulc z Plzně, Vladimir Jovovič z Jablonce

Článek

„Musíme hrát devadesát minut, ne jenom poločas. První půli jsme byli aktivnější, lepší na míči. Druhý poločas byl lepší Jablonec, přehrával nás. Asi jsme mysleli, že zápas dohrajeme a skončí jedna nula. Tak to ale prostě není," povzdechl si Šulc.

Reprezentant do 21 let si připsal třetí asistenci v této prvoligové sezoně, jejíž podzimní část strávil na hostování v Českých Budějovicích. Po návratu do Viktorie si vydobyl silnou pozici. „Ba Loua dal krásný gól. Je levák, proto jsem mu míč nachystal tak, aby mohl zakončit z jedné. Nebo ještě přihrát před bránu. Zvolil střelu, trefil se parádně," podotkl Šulc.

Po nucené karanténě najela Plzeň na náročný program, další utkání ji čeká ve středu v Teplicích. Šulc tento model vítá.

„Hrát je lepší než trénovat. Člověk je pořád napjatý, musí se pořád soustředit. Zase ale nemůže vypnout v hlavě, což je trošku horší. Ale jsem rád, že jdou zápasy takhle za sebou," dodal Šulc.

Reklama

Související témata: