Hlavní obsah

Posily jako hrom. Žižkov získal bývalého útočníka z Letné i sparťanskou legendu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posilu jako hrom hlásí třetiligová Viktoria Žižkov. Do tradičního pražského klubu, který v minulé sezoně sestoupil z Fortuna Národní ligy, ale netají se plány okamžitě se vrátit do profesionálního fotbalu, míří z Jablonce exsparťanský útočník Václav Kadlec. Klub navíc před pár dny angažoval pro změnu jako trenéra rezervy v pražském přeboru sparťanskou legendu Jiřího Novotného.

Foto: fkjablonec.cz

Václav Kadlec už jablonecký dres oblékat nebude, stěhuje se do Viktorie Žižkov působící v ČFL.

Článek

Václav Kadlec kvůli zdravotním problémům ukončil profesionální kariéru. Na fotbal ale nezanevřel a hrál alespoň na amatérské úrovni. Nakonec se povedlo dát hráče dohromady natolik, že se vrátil i do nejvyšší soutěže. Naskočil v Mladé Boleslavi a následně se stěhoval ke konkurentovi do Jablonce.

Teď se ale třicetiletý hráč stěhuje znovu, když podle serveru iSport.cz uzavřel dvouletou smlouvu s třetiligovou Viktorií Žižkov. „V klubu už nafasoval věci a také má za sebou první trénink," prozradil pro Sport.cz zdroj dobře obeznámený s děním okolo přesunu bývalého hráče Sparty. Samotný klub, který v této sezoně ČFL zatím neztratil ani bod, v tuto chvíli posílení týmu vedeného Václavem Kotalem a Michalem Šmardou nekomentoval.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FK VIKTORIA ŽIŽKOV (@fkvz1903)

Jasná je i další posila. Na Žižkově zakotvil v roli kouče rezervy dvaapadesátiletý Jiří Novotný, držitel čtrnácti mistrovských titulů s pražskou Spartou. Ten na podzim hrál středočeskou I. A třídu za Kralupy, během tří utkání za ně vstřelil i dvě vítězné branky, ale už má za sebou i vítěznou premiéru v roli kouče žižkovských mladíků.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články