Hlavní obsah

Potřetí uděláme stejnou chybu. Neuvěřitelné, nechápal Tecl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozladění na něm bylo patrné. Kapitán fotbalové Slavie Stanislav Tecl nechápal chybu, kterou celý tým už po několikáté vyrobil. „Absolutně pro to nemám pochopení. Když uděláte chybu jednou, je to ve fotbale naprosto normální. Ale my ji už udělali potřetí,“ láteřil Tecl po výplachu 0:3 v Plzni. Sešívaní hned v první minutě zavinili penaltu, dostali gól a šli do oslabení.

Jsme hloupí, nedokážeme se poučit ze svých chyb, říká Stanislav Tecl. To není nomální!Video: Sport.cz

 
Článek

Vyloučen byl Eduardo Santos, který nešikovně hrábnul po Jhonu Mosquerovi. „Myslím, že Edieho to mrzí nejvíc ze všech. Nechci, aby to vypadalo, že všechno je jen o něm. Je to záležitost celého týmu. To, že nejsme schopní zareagovat na odkopnutý balon, není chyba jednoho hráče, ale celého týmu. Je neuvěřitelné a neomluvitelné, že se nám to stalo potřetí," kroutil hlavou útočník červenobílých.

„Tři dny jsme se připravovali na nějaký zápas a po minutě jsme ho vzali a zahodili do koše," smutnil Tecl. „Na Slovácku jsme z toho dostali gól, s Rakówem jsme to přežili. Teď to uděláme potřetí. Odkopnutý balon a soupeři se nám dostanou za záda. Myslím, že jsme v tom hloupí, nedokážeme se poučit z vlastních chyb. Tohle mě štve na tom zápase za všeho nejvíc," doplnil forvard s jedenáctkou na zádech.

Budou si ve slávistické kabině opakující se nešvar vyříkávat? „Nemyslím, že je to úplně jen o slovech. Říkali jsme si to po první chybě, po druhé taky. Není to normální. Ano, je potřeba si to říct hned. Ale když se z toho nepoučíme, bude to k ničemu. Doufám, že nám to opravdu stačilo a tuhle chybu už neuděláme," prohlásil důrazně jeden z lídrů sešívaných.

Slavia ztrácí po devíti kolech na Plzeň tři body, Západočeši navíc zatím odehráli o utkání méně. Situace je pro Pražany nepříjemná. „Sezona je pořád na začátku. Jsem přesvědčený, že budeme mít šanci to stáhnout. Je to problém, ale ne fatální. Nevidím důvod k panice. Teď bude prostor, abychom se dostali na kondici a zapracovali na detailech, které nás sráží," podotkl Tecl s odkazem na reprezentační pauzu, která od pondělí nastane.

Každopádně cítí, že Plzeň je v pohodě. „Mají větší sebevědomí, postoupili do Ligy mistrů, což by pomohlo každému," poznamenal. Ale nevnímá, že by byl aktuálně mezi oběma celky takový rozdíl. „Zápas ovlivnila červená karta, nám chyběl hráč, abychom si je dokázali připravit. Víme, jak je Plzeň organizovaná a jak dobře brání," konstatoval Tecl.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články