Hlavní obsah

Přijde Sparta o další oporu? O kapitána Krejčího se zajímá Feyenoord

Tohle by byla pro fotbalovou Spartu další rána. Jako by nestačilo, že se Letenští musejí vyrovnávat se ztrátou dvou svých velkých opor z minulé sezony Adama Hložka a Dávida Hancka. Nyní se v nizozemských médiích začalo spekulovat o tom, že by za Hanckem do Feyenoordu mohl přijít i jeho kamarád a současný kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší v utkání s Hradcem Králové.

Článek

Krejčí mladší sice za Spartu v letošní sezoně kvůli obnovenému zranění zatím odehrál jen dva zápasy, ale i tak stihl ukázat, že je pro Letenské platným a v současné situaci nepostradatelným hráčem. Brněnskou Zbrojovku sestřelil dvěma góly, na paži hrdě nosí kapitánskou pásku a ve svých 23 letech si připsal i dva starty v seniorské reprezentaci.

Není divu, že se o talentovaného záložníka zajímají v zahraničí. Podle 1908.nl ho chce v zimní přestávce do svých řad vtáhnout nizozemský Feyenoord, kde aktuálně působí bývalý Sparťan Dávid Hancko.

Rotterdammers stále hledají nástupce Fredrika Aursnese, který loni v létě přestoupil do Benfiky. Podle zmíněného webu jméno českého mladíka figuruje vysoko na seznamu možných kandidátů na pozici středního záložníka.

Krejčí má se Spartou platnou smlouvu až do poloviny roku 2025 a podle 1908.nl požaduje sportovní ředitel klubu Tomáš Rosický za svého kapitána přemrštěnou sumu. Podle dat z Football Transfers má Krejčí hodnotu zhruba dva miliony eur (zhruba 49 milionů korun).

Dalšími kandidáty na místo ve Feyenoordu jsou prý Máximo Perrone se Sarsfieldu, Sivert Mannsverk z Molde či Ramiz Zerrouki z Twente.

Reklama