Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Slavia by měla mít jasnou jedničku. Mám tip, říká Rajnoch

Hostem šestého dílu fotbalového pořadu Přímák na Sport.cz byl Jan Rajnoch. Bývalý prvoligový fotbalista hodnotil aktuální dění v nejvyšší tuzemské soutěži. Do konce základní části zbývá poslední kolo. Řeč přišla nejen na výsledky 29. kola, ale i na zajímavosti týkající se Sparty, Slavie či třeba Slovácka.

Hostem pořadu Přímák na Sport.cz byl Jan Rajnoch.Video: Sport.cz

 
Článek

V pořadu Přímák došlo na hodnocení sparťanského rekordmana Adama Hložka a parádní disciplínu Letenských, kterou jsou v poslední době standardní situace. Výraznou postavou v rudém dresu je v uplynulých týdnech zkušený záložník Bořek Dočkal. Měl by si podle Rajnocha své působení v dresu Sparty protáhnout?

Řešil se také ruský záložník Vladislav Ljovin, který odmítl tleskat na podporu Ukrajiny. Rajnoch rovněž rozdal pár tipů ohledně potenciálních posil pro velké české kluby. Do éteru zazněla zajímavá jména známých hráčů, našla se ale i překvapení. Kdo bývalého vyníkajícícho záložníka zaujal?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články