Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hattrick z gólů i asistencí, období kanonád nekončí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby se mělo jednat o tradici, fanoušci by se jistě nezlobili. Již dva víkendy po sobě byly na stadionech k vidění hned dva pětigólové příděly. O jeden se znovu postarala Sparta, pod druhý se tentokrát podepsala Plzeň. Oba produktivní týmy mají po třech zástupcích v ideální sestavě 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče dodala Slavia. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Číslo v závorce udává, kolikrát byl hráč v sestavě kola.

Článek

Sparta v poslední době poztrácela na jablonecké Střelnici spoustu bodů, nově položený trávník jí teď ovšem svědčil. Obránce Martin Vitík se postaral o první dvě trefy, v ráži byli také záložníci. Qazim Laci složil hattrick z asistencí, Kaan Kairinen s ním soupeřil brankou a dvěma asistencemi.

Ani Plzeň nebyla v Českých Budějovicích k zastavení. Do hlavní role se pasoval Pavel Šulc, autor tří branek. Ibrahim Traoré se blýskl nevšední trefou od středového kruhu, zaválel také další střelec Pavel Bucha.

Ogbu a levá strana sestavy Slavie. Trpišovský rád dělá opak toho, co se píšeVideo: Sport.cz

Slavii stačil v Mladé Boleslavi na výhru jediný gól. Opřít se mohla o pozornou obranu, v níž hráli prim vypomáhající záložník Lukáš Provod a stoper Igoh Ogbu.

Klokani v Ďolíčku podlehli Slovácku, přestože jejich brankář Michal Reichl předvedl několik vynikajících zákroků. Olomouc přemohla Teplice, dvakrát se trefil Jan Vodháněl, jehož druhý zásah byl klasifikován jako vlastní soupeře. Baník vyválčil první výhru v sezoně až v nastavení proti Hradci Králové, velmi dobrý byl Brazilec Ewerton.

Sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Reichl (Bohemians, 2) - Vitík (Sparta, 1), Ogbu (Slavia, 1), Provod (Slavia, 2) - Bucha (Plzeň, 2), Kairinen (Sparta, 1), Laci (Sparta, 1), Traoré (Plzeň, 1) - Šulc (Plzeň, 1), Vodháněl (Olomouc, 1), Ewerton (Ostrava, 1).
Číslo v závorce udává, kolikrát byl hráč v sestavě kola.
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 4. kola?
Michal Reichl (Bohemians)
3 %
Martin Vitík (Sparta)
5,9 %
Igoh Ogbu (Slavia)
1,2 %
Lukáš Provod (Slavia)
13,9 %
Pavel Bucha (Plzeň)
1,1 %
Kaan Kairinen (Sparta)
0,8 %
Qazim Laci (Sparta)
25,8 %
Ibrahim Traoré (Plzeň)
0,9 %
Pavel Šulc (Plzeň)
39 %
Jan Vodháněl (Olomouc)
2,6 %
Ewerton (Ostrava)
5,8 %
Celkem hlasovalo 1703 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.