Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jarošík tahá žolíky z druhé ligy, Plzeň zastavil kmenový sparťan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hráli sice proti poslednímu, přesto se tak výrazný výsledek nečekal. Ani Severočeši si v tabulce zatím nemohli moc vyskakovat. Pardubice ovšem vyprovodili ze Stínadel s pěti góly, a tak není divu, že hned tři zástupci Teplic figurují v ideální sestavě 10. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Trojlístek hráčů dodala rovněž Slavia, dva potom Jablonec. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 10. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Mistrovská Plzeň před reprezentační pauzou opanovala šlágr proti Slavii, po ní však ztratila body v Ďolíčku. Klokany ve druhé půli výrazně pozvedl Václav Drchal, který u nich hostuje ze Sparty. Sešívaní naopak nezaváhali, Liberec v Edenu rychle položili na lopatky. Skóre otevřel stoper Aiham Ousou, výraznými postavami byli také Petr Ševčík a Peter Olayinka.

Teplický trenér Jarošík tahá jednoho žolíka z druhé ligy za druhým. Po Urbancovi a Gningovi teď zazářil Filip Žák, který nasázel Pardubicím hattrick. Trefili se také Tomáš Vondrášek a Tomáš Kučera. Jablonec doma připravil Brnu jeho první porážku venku od návratu do ligy, vítězství režírovali Jan Chramosta a Vladimir Jovovič.

Směr Bayern. Fotbalisté Plzně odjeli do Mnichova. Brankář Staněk nejspíš chytat nebudeVideo: Sport.cz

Brankář Martin Janáček vychytal Jihočechům cennou výhru na Baníku. Venku uspělo také Slovácko, v derby ve Zlíně držel obranu kapitán Michal Kadlec.

Sestava 10. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Janáček (České Budějovice, 2) - Vondrášek (Teplice, 1), Ousou (Slavia, 1), Kadlec (Slovácko, 1) - Kučera (Teplice, 1), Ševčík (Slavia, 2), Olayinka (Slavia, 1), Jovovič (Jablonec, 1) - Žák (Teplice, 1), Drchal (Bohemians, 1), Chramosta (Jablonec, 1).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 10. kola?
Martin Janáček (České Budějovice)
5,2 %
Tomáš Vondrášek (Teplice)
1,2 %
Aiham Ousou (Slavia)
23,4 %
Michal Kadlec (Slovácko)
4,1 %
Tomáš Kučera (Teplice)
1,4 %
Petr Ševčík (Slavia)
2,9 %
Peter Olayinka (Slavia)
1 %
Vladimir Jovovič (Jablonec)
1,5 %
Filip Žák (Teplice)
39,3 %
Václav Drchal (Bohemians)
15,6 %
Jan Chramosta (Jablonec)
4,4 %
Celkem hlasovalo 1361 čtenářů.

Reklama

Související témata: