Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jurečka spustil masakr v derby, Řezníček má hattrick z hattricků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měli starosti, jak na domácí, tak evropské scéně. Na derby se však na rozdíl od rivala nachystali stoprocentně. Sešívaní nevídaným čtyřgólovým poločasem bitvu o Prahu jednoznačně ovládli a soupeře ztrapnili. Hned čtyři zástupci Slavie proto figurují v ideální sestavě 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče dodala mistrovská Plzeň. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Červenobílí znovu předvedli, jak jsou v Edenu silní. Václav Jurečka hned na začátku otevřel skóre derby a rozpoutal peklo, v němž sparťané zle pohořeli. Nečekaným hrdinou se stal také Jakub Hromada, mezi střelce se zapsal i Lukáš Masopust. V obraně zaujal Aiham Ousou, soupeř vůbec nevystřelil na bránu.

Tabulce nicméně dál vévodí Plzeň. V duelu s Baníkem ji opět podržel gólman Jindřich Staněk, úvodní trefu si připsal Lukáš Kalvach. Čtvrtý je Hradec Králové, na jihu Čech mu výhru dvěma úvodními góly zajistil Filip Kubala.

Chvála na adresu Jakuba Hromady. Umí tým strhnout, jeho výkony jsou na velké úrovniVideo: Sport.cz

Brněnský Jakub Řezníček se v azylu posledních Pardubic zaskvěl třetím hattrickem v ligové kariéře. Kapitán Zbrojovky se posunul s devíti trefami do čela tabulky střelců po bok slávisty Tecla, všechny podzimní branky přitom nasázel venku...

Sedm gólů bylo k vidění v utkání Mladé Boleslavi s Bohemians (4:3). Dvakrát se trefil domácí Daniel Mareček, který přitom stále kmenově patří soupeři. Dvě penalty pak proměnil hostující Roman Květ. Olomouc doma zvládla vítězný obrat proti Zlínu, o vítězný gól se v závěru postaral obránce Vít Beneš.

Sestava 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Staněk (Plzeň, 3) - Masopust (Slavia, 1), Ousou (Slavia, 2), Beneš (Olomouc, 1) - Mareček (Mladá Boleslav, 1), Hromada (Slavia, 1), Kalvach (Plzeň, 2), Květ (Bohemians, 3) - Kubala (Hradec Králové, 1), Řezníček (Brno, 3), Jurečka (Slavia, 1).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 13. kola?
Jindřich Staněk (Plzeň)
19,2 %
Lukáš Masopust (Slavia)
3,5 %
Aiham Ousou (Slavia)
1,6 %
Vít Beneš (Olomouc)
1,2 %
Daniel Mareček (Mladá Boleslav)
2,4 %
Jakub Hromada (Slavia)
33,3 %
Lukáš Kalvach (Plzeň)
0,8 %
Roman Květ (Bohemians)
2 %
Filip Kubala (Hradec Králové)
6,3 %
Jakub Řezníček (Brno)
25,1 %
Václav Jurečka (Slavia)
4,6 %
Celkem hlasovalo 255 čtenářů.

Reklama

Související témata: