Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonádu v Edenu řídili oslavenci, Plzeň chválí svého cizince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dostávají se do formy, a když jim soupeř předem vyklidil pole a soustředil se na příští zápas, nenechali se dvakrát pobízet. Sešívaní zvítězili 6:0, což je pro nebohé Teplice ještě milosrdný výsledek. Hned čtyři zástupci pražské Slavie figurují v ideální sestavě 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče dodal Jablonec. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Oslavenci se ukázali. Matěj Jurásek měl den před utkáním 19. narozeniny, Stanislavu Teclovi je den po zápase 32 let. Zatímco mladík dostal cenu pro muže utkání, zkušený reprezentant se dvěma trefami prostřílel do čela tabulky střelců. Tomáš Holeš podpořil kanonádu dvěma asistencemi, obránce Taras Kačaraba takřka po roce skóroval.

Plzeň jistě ovládla šlágr proti Slovácku, vynikající formu posledních týdnů opět demonstroval Jhon Mosquera. Ze silné trojky znovu zaváhala jen Sparta, která v Jablonci narazila na vzpouru oslabeného protivníka. Statečný odpor domácích v oslabení řídil veterán Tomáš Hübschman, cenný bod trefil Miloš Kratochvíl.

Tomáš Holeš se těší na Portugalce v čele s Ronaldem. Jsem odpočatý a připravenýVideo: Sport.cz

Jihočechy při výhře v Ďolíčku podržel brankář Martin Janáček. Hradec Králové porazil Mladou Boleslav, vítězný gól vstřelil obránce Vojtěch Smrž. Stejně tak záložník Robert Hrubý zajistil Zlínu výhru nad Pardubicemi. Nováček z Brna uspěl na Baníku, jeho kapitán Jakub Řezníček si tentokrát jako muž z lavičky připsal gól a asistenci.

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Janáček (České Budějovice, 1) - Kačaraba (Slavia, 1), Hübschman (Jablonec, 1), Smrž (Hradec Králové, 2) - Kratochvíl (Jablonec, 1), Hrubý (Zlín, 1), Holeš (Slavia, 1), M. Jurásek (Slavia, 1) - Tecl (Slavia, 2), Řezníček (Brno, 1), Mosquera (Plzeň, 3).

Reklama

Související témata: