Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Přemožitelé Plzně a Slavie šokovali, jarní hvězdy září dál

Praha

Málokdy padnou oba lídři najednou, ke všemu na vlastním hřišti, ale velikonoční víkend dvojitý šok připravil. Strůjci obou senzací z Mladé Boleslavi a Zlína samozřejmě nemohou chybět v ideální sestavě 22. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Ve výběru jsou opory Liberce či rozjetého Jablonce, jemuž zatím jaro patří.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a Právo

Sestava 22. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz

Článek

Dohrávali v oslabení, přesto překvapivé tři body uhájili. Mladoboleslavští se mohli v Plzni opřít o bojovníka Jánoše či autora prvního gólu Mareše. A jako by dali návod Zlínu, který o den později loupil zase na Slavii. V Edenu se zaskvěl brankář Zlámal, který Škodovi lapil penaltu i tutovku, vítěznou trefu si připsal agilní Ekpai.

Jaru nadále bez ztráty bodu kraluje Jablonec, porazil i Bohemku. Do sestavy dodal Pernicu a Jovoviče, který už v ní v poslední době zdomácněl. Stejně jako Pulkrab, který Liberci vystřelil výhru tentokrát na Slovácku.

Olomoucký Řezníček se na Dukle uvedl svým prvním ligovým hattrickem. Teplice remizovaly se Spartou, hodně vidět byli Hyčka s Vondráškem. A Baník přemohl Jihlavu i díky obránci Fleišmanovi.

Sestava 22. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Zlín) - Vondrášek (Teplice), Pernica (Jablonec), Fleišman (Ostrava) - Ekpai (Zlín), Mareš (Mladá Boleslav), Jánoš (Mladá Boleslav), Hyčka (Teplice) - Pulkrab (Liberec), Řezníček (Olomouc), Jovovič (Jablonec).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články