Hlavní obsah

Skvělý motivátor Kováč! Umí na hráče přenést sebevědomí, chválí kouče Pardubic bývalý sparťan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice odehrály v neděli proti Spartě vynikající zápas, proti mistrovi sahaly po bodu. Vzal jim ho zásah VAR, podle kterého byl autor vyrovnávací trefy Mukwelle v ofsajdu. Pro mnohé překvapivý vzdor oustidera. „Pardubice do toho šly po hlavě, trenér Radek Kováč dokáže na hráče přenést sebevědomí,“ tvrdí bývalý reprezentační obránce Jan Mareš ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Kováč dokáže na hráče přenést sebevědomí. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Někdejší řízný bek, který mimo jiné prošel Bohemians Praha, Spartou nebo Zenitem Petrohrad, má vůbec pro práci Kováče jen slova chvály. „Kováč byl velký hráč, působil v zahraničí, hrál v reprezentaci. Umí svěřence skvěle motivovat, hráči mají obrovskou chuť se na hřišti porvat o výsledek. Je jeho zásluha, že do toho Pardubičtí proti Spartě takhle sebevědomě šli,“ podotkl 47letý Mareš.

Východočeši podle něj těží dlouhodobě také z výborné fyzické i herní kondice. „Tým je celkově mladý, mladíci jsou plní elánu. Se Spartou navíc neměli co ztratit. Výsledkově neuspěli i kvůli nezkušenosti, což se ale stane. Za neděli jim není co vytknout,“ dodal Mareš.

Reklama

Související témata:
  Ml. Boleslav - Slovácko dnes 17 : 00
20240514T17 : 00:00+0200
Ml. Boleslav vs. Slovácko
Ml. Boleslav vs. Slovácko
Ml. Boleslav
Slovácko
  Sparta - Ostrava dnes 19 : 30
20240514T19 : 30:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.