Hlavní obsah

Slavia řeší příchod záložníka z Norska, Wallem už je v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Slavia hodlá výrazně rozšířit své možnosti v ofenzivě pro příští sezonu. Nejčerstvější a momentálně nejžhavější objekt zájmu českého vicemistra? Třiadvacetiletý norský střední záložník či křídelník Conrad Wallem z klubu Odds BK. Podle informací Sport.cz je Wallem momentálně v Praze, protože mu k tomu norský klub dal souhlas. „Slavia o něj stojí, do dohody chybí tak deset procent,“ řekl Sport.cz dobře informovaný zdroj.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slavia vyhlíží novou posilu do ofenzivy. Ilustrační foto

Článek

Představy obou klubů o možném transferu se měly už výrazně přiblížit, norský novinář Stian André de Wahl z deníku Nettavisen na sociálních sítích uvádí, že cenovka Wallema má být okolo dvaceti milionů norských korun, tedy okolo čtyřiceti milionů českých korun.

Podle informací Sport.cz teď Slavia řeší dohodu především se samotným hráčem, definitivně upečeno ale ještě nic není a transfer se bude ještě minimálně nějaký den ladit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conrad Wallem (@conradwallem)

Wallem si připsal v minulém ročníku norské ligy čtyři góly a šest asistencí, v tom probíhajícím počítá zatím v deseti zápasech jednu branku a dvě asistence. Reprezentační historii má čtyři roky starou, zahrál si v roce 2019 dvakrát za výběr do devatenácti let. V týmu Odds BK pravidelně nastupuje.

Slavia je dva roky bez titulu. Diskuze v pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Rodák z Tönsbergu by byl už třetí akvizicí sešívaných v tomto kalendářním roce z norské Eliteserien. V zimě přišli stoper Igoh Ogbu z Lilleströmu a záložník Christos Zafeiris z Haugesundu.

Slavii opustil po uplynulé sezoně křídelník Peter Olayinka, který zamířil po vypršení smlouvy do Crvene zvezdy Bělehrad. Červenobílí v ofenzivě zbrojí. Z Olomouce už přivedli reprezentačního útočníka Mojmíra Chytila.

Řeší se i přestup forvarda Muhameda Tijaniho z Baníku Ostrava do vršovického klubu. Dvaadvacetiletý Nigerijec už v Edenu podle informací Sport.cz prošel zdravotní prohlídkou, oba kluby dohadují další náležitosti transferu.

Reklama