Hlavní obsah

Slavia znovu mění trávník. Investuje do klíčové fáze sezony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Edenu znovu začaly práce na výměně hrací plochy. Fotbalová Slavia bude mít opět nový trávník, který přitom naposledy měnila na začátku této sezony v srpnu. Vršovičtí o tom informovali na sociální síti X.

Foto: www.veznakuhvezdaje.cz

Stadion Slavie opět dostane nový trávník.

Článek

„Klub k této investici přistoupil z důvodu přípravy co nejlepších podmínek pro klíčovou část sezony. Maximální kvalita hrací plochy po celou jarní část je nyní hlavní prioritou,“ uvedla Slavia.

Tým trenéra Jindřicha Trpišovského odehraje první soutěžní zápas na novém trávníku 11. února, kdy na startu jarní části ligové sezony přivítá Jablonec. Není vyloučeno, že slávisté předtím ještě nastoupí na závěr zimní přípravy doma v Edenu ke generálce. Červenobílí po podzimu ztrácejí z druhého místa ligové tabulky pět bodů na obhájce titulu Spartu, mají však k dobru jedno odložené utkání.

Slavia v srpnu provedla bleskovou výměnu hrací plochy po úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy proti Dnipru. Sáhla k ní proto, že původní trávník nezakořenil a na startu ročníku byl ve velmi špatném stavu. Hrací plocha se nicméně poté opět zhoršovala s postupujícím podzimem a před zimní přestávkou si na ni několikrát postěžovali hráči a trenéři domácích i soupeřů.

Reklama

Související témata: