Hlavní obsah

Slavii hrozí ztráta další opory. Zájem projevil slavný klub

Přijde fotbalová Slavia ještě během zimní pauzy o další velkou oporu? Podle iSport.cz má o vážný zájem o reprezentanta Ondřeje Lingra slavný řecký klub Panathinaikos Atény, v Edenu ale rozhodně nebijí na poplach. Podle informací Sport.cz to s obchodem není tak žhavé, jak by se mohlo zdát. „Žádná oficiální nabídka od řeckého klubu nepřišla," říká Pavel Pillár ze společnosti Sport Invest, která hráče zastupuje.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Stanislav Tecl (vpravo) ze Slavie Praha, Ondřej Lingr (uprostřed) a Ubong Moses Ekpai oslavují gól.

Článek

Nicméně oťukávání mezi kluby ohledně Lingra probíhá. Podle všeho je skutečně ze strany řeckého velkoklubu zájem o hráče Slavie, v souvislosti s odstupným se mluví o částce kolem tří milionů eur, s bonusy by mohla vyšplhat na nějakých osmdesát milionů korun. Jenže i podle zkušeností z minulosti, na tuhle nabídku vedení Slavie nekývne.

„Slavia slyší na nabídky, které začínají na osmi milionech eur, jinak se jí prodávat hráče nechce. Podle mých informací je řecký klub připravený nabídku případně zvýšit, ale že by sumu zdvojnásobil, aby uspokojil představy Slavie, to se, myslím, nestane," říká zdroj Sport.cz, který je obeznámený se situací v týmu vicemistra.

Jisté už nyní je, že po sezoně opustí vršovický klub útočník Peter Olayinka, jenž zamíří do CZ Bělehrad. Zahraničnímu angažmá by se nejspíš nebránil ani Lingr, kontrakt mu v Edenu vyprší v létě 2024, ale podle zmíněného zdroje není hráčem, který by se snažil přestup vytrucovat. „Není to typ, co by pálil ve zlém mosty," myslí si zdroj Sport.cz. Záleží tedy na tom, zda se řecký klub plácne přes kapsu.

Reklama

Související témata: