Hlavní obsah

Slovácko s Příbramí odehrají odložený ligový zápas příští úterý

Uherské Hradiště

Odložené utkání 4. kola první fotbalové ligy mezi Slováckem a Příbramí se uskuteční během nadcházející reprezentační přestávky v úterý 13. října. V původním termínu se nehrálo kvůli výskytu koronaviru v týmu od Litavky. Na sociální síti o tom informovala Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Příbrami Pavel Horváth udílí pokyny hráčům během utkání se Spartou.

Článek

Zápas na Slovácku byl v nové prvoligové sezoně první, který musel být odložen kvůli koronaviru. V příbramském celku bylo před utkáním 13 pozitivně testovaných - devět hráčů a čtyři členové realizačního týmu. Mužstvo muselo z rozhodnutí hygienické stanice do izolace, k dalšímu ligovému duelu o týden později ale už smělo nastoupit.

Odloženo bylo v nejvyšší soutěži ještě také utkání 5. kola mezi Českými Budějovice a Bohemians 1905 kvůli koronaviru v týmu Dynama. Také Jihočeši ale za týden v dalším kole už mohli hrát.

Dohrávka v Uherském Hradiště se uskuteční nezvykle během reprezentační přestávky, kdy se obvykle prvoligová utkání nehrají. Jelikož ale Slovácko ani Příbram nemají v kádru reprezentanty, mohou během pauzy určené pro zápasy národních celků nastoupit. Duel bude mít příští úterý výkop v 16:30.

Reklama