Hlavní obsah

Sparta se nominovala do série FIFA 18

Praha

Kádr prvního týmu se hekticky přebudovává, jednu jistotu pro novou sezónu už letenský klub má. Fotbalová Sparta se znovu objeví ve videoherní sérii EA Sports FIFA 18. Fanoušci se tak mohou těšit na příležitost dovést svůj klub ke slávě a trofejím ve virtuálních fotbalových světech.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kapitán David Lafata hlavičkuje na branku Vitesse Arnhem.

Článek

FIFA 18 vychází 29. září v textové české lokalizaci ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

„Sparta do EA Sports FIFA podle nás patří. Velmi nás těší, že se náš klub do legendární videoherní série vrací. Jednání byla bezproblémová a věcná, takže už v září si fanoušci Sparty budou moci zahrát za svůj oblíbený klub. Každý z našich příznivců by jednou rád stál v rudém dresu na hřišti - a to teď bude mít možnost zažít. A když bude chtít, klidně si bude moci vystřídat i kapitána," usmívá se Tomáš Křivda, marketingový ředitel klubu.

Nová verze hry smazává rozdíly mezi virtuálním a skutečným fotbalem. Autentičtí fotbalisté, týmy i atmosféra na stadiónech mají uživatele vtáhnout do nejpopulárnější hry světa jako nikdy předtím. FIFA 18 bude využívat zcela nový systém animace zajišťující špičkovou úroveň odezvy ovládání. Největší hráčské osobnosti, jako například Cristiano Ronaldo, i ostatní hráči se teď chovají a pohybují přesně jako ve skutečnosti. Jde o největší krok na poli inovací herního systému v historii celé série.

Reklama

Související témata: