Hlavní obsah

Sportovní ředitel Slovácka je v nemocnici. Havaroval na elektrické koloběžce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Slovácka přišli ve čtvrtek večer o vítězství ve výtečně rozehraném utkání základní skupiny Konferenční ligy s Partizanem Bělehrad, a několik hodin po bláznivém zápase, který skončil divokou remízou 3:3, prožil hodně nepříjemné chvíle sportovní ředitel moravského klubu Veliče Šumulikoski. Jednačtyřicetiletý funkcionář havaroval v časných ranních hodinách při jízdě na elektrické koloběžce a byl převezen do uherskohradišťské nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Sportovní ředitel Slovácka Veliče Šumulikoski na archivním snímku.

Článek

„Bohužel je to pravda. Stále tam leží. O jeho zdravotním stavu ale informace nemáme. Všichni v klubu mu přejeme brzké uzdravení. Věříme, že bude brzy v pořádku a vrátí se mezi nás," sdělil mluvčí 1. FC Slovácko Marek Jurák. Nechtěl komentovat, zda byl bývalý makedonský reprezentant pod vlivem alkoholu. První spekulace hovoří o zranění hlavy, podle webu isport.cz by mohl mít otok na mozku.

Šumulikoski působil ve Slovácku jako hráč a po skončení kariéry se přesunul do manažerské role. V Česku našel druhý domov. Fotbalem se živil i v Rusku, Anglii, Turecku nebo Číně. Při zápasech Slovácka usedá na lavičku a často se zapojuje do koučování týmu. Občas hodně temperamentně reaguje na sporné momenty, a tak nezřídka vidí od sudích žlutou a případně i červenou kartu. V neděli však bude při ligovém duelu hradišťského mužstva v Mladé Boleslavi zcela jistě chybět.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 Karviná - Bohemians 1 : 1 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  4 : 3 Sparta - Ostrava 4 : 3 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články