Hlavní obsah

Trpišovský a spol. podepíšou novou smlouvu před fanoušky. Mají naši plnou důvěru, říká Tvrdík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Fotbalová Slavia se hodlá na další velký zápas v honbě za ligovým titulem nabudit opět otevřeným tréninkem. Fanoušci nedávno dorazili na poslední jednotku v Edenu před duelem s Plzní, stejnou možnost budou mít i v pátek před vypjatým derby proti Spartě, které se hraje v sobotu na Letné. Celá akce bude mít ještě slavnostnější ráz, protože přímo na tribuně před příznivci sešívaných podepíše hlavní trenér Jindřich Trpišovský a jeho štáb nový kontrakt.

Jindřich Trpišovský prodlouží smlouvu ve Slavii o tři roky, podepíše ji před fanoušky. Příspěvek z pořadu TIKI TAKA na O2 TV.Video: O2 TV Sport

 
Článek

Trpišovský a spol. mají momentálně ve Slavii smlouvu do konce sezony. Její součástí je dvouletá opce. Nová dohoda bude ale nakonec jiná. Trpišovský, jeho asistenti Jaroslav Köstl a Zdeněk Houštecký a trenér brankář brankářů Štěpán Kolář stvrdí nový kontrakt na tři roky, tedy až do června 2026.

„Tituly, poháry, Evropa i Liga mistrů. Posledních pět a půl roku patří sportovně k jednomu z nejúspěšnějších období červenobílé historie. Společně jsme dostali Slavii z nuly na 32. místo klubového žebříčku UEFA. Jejich schopnost dostat z hráčů to nejlepší, zlepšovat je ve všech směrech, a poté jim otevírat cestu do top evropských soutěží je v Čechách naprosto unikátní. Současný trenérský tým je jedním z pilířů nejen sportovní, ale také finanční výkonnosti SKS," prohlásil pro Sport.cz Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva Slavie.

Půjde o jasný vzkaz, že pouto mezi klubem a sedmačtyřicetiletým koučem a jeho spolupracovníky zůstává pevné. O Trpišovského už byl v minulosti zájem v cizině, situaci kolem něj sondovaly například Olympiakos Pireus, Nottingham Forest či Besiktas Istanbul. Ale setrvává v Edenu.

S Michalem Bílkem jsme se jednou potkali i jako protihráči, vzpomíná Jindřich Trpišovský. On za Háje, já za KyjeVideo: Sport.cz, SK Slavia Praha

K prodloužení smlouvy dochází ve chvíli, kdy Slavia spadla v lize na druhé místo, na vedoucí Spartu ztrácí po sérii čtyř venkovních zápasů bez výhry dva body. Tento podpis bude signálem, že důvěra v Trpišovského práci ani trochu neoslabila.

„Mají naši plnou důvěru a získali po právu mimořádnou podporu a oblibu u našich fanoušků. Ti jsou naším velkým hnacím motorem za každé situace. Nevidíme tedy lepší příležitost než novou smlouvu s Jindrou, Houšťou, Jardou a Štěpánem podepsat právě v pátek. Pod Tribunou Sever. Doufám, že lidé dorazí v hojném počtu. Spolu jsme silnější," vzkázal Tvrdík. Peníze ze vstupného na páteční trénink půjdou stejně jako po akci před utkáním s Plzní na charitu.

Reklama

  2 : 4 Slovácko - Sparta 2 : 4 dohráno
20240505T18 : 00:00+0200
Slovácko vs. Sparta
Slovácko vs. Sparta
Slovácko
Sparta
  2 : 0 Teplice - Liberec 2 : 0 dohráno
20240505T15 : 00:00+0200
Teplice vs. Liberec
Teplice vs. Liberec
Teplice
Liberec
  3 : 1 Hradec Králové - Olomouc 3 : 1 dohráno
20240505T15 : 00:00+0200
Hradec Králové vs. Olomouc
Hradec Králové vs. Olomouc
Hradec Králové
Olomouc
  3 : 0 Plzeň - Ml. Boleslav 3 : 0 dohráno
20240505T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Ml. Boleslav
Plzeň vs. Ml. Boleslav
Plzeň
Ml. Boleslav
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.