Hlavní obsah

Tvrdík měl k úsměvům důvod. I proto, že to jeho dceři Janě a Kolářovi při módní přehlídce slušelo

Praha

I navzdory nasazenému respirátoru se dalo vyčíst, jaký spokojený úsměv se po tvářích nejvyššího slávistického bosse rozlil. Však to byl nejen pro Jaroslava Tvrdíka příjemný pohled na hráče a jejich partnerky defilující po červeném koberci v historických prostorách Živnobanky na pražských Příkopech v nové kolekci dresů nachystaných na nastávající sezonu. I Tvrdíkova dcera, modelka Jana, se v jednom představila. Samozřejmě ruku v ruce se svým partnerem Ondřejem Kolářem.

Fotbalisté Slavie představili nové dresy pro nadcházející sezonuVideo: Sport.cz

 
Článek

Nejspíš i proto se první muž mistrovského klubu z Edenu naklonil k nejvyššímu představiteli čínského majitele, který seděl po jeho pravici. A nešlo určitě jen o upozornění, že logo společnosti CITIC Group se přesunulo na levý rukáv, neboť na prsou se objevuje logo nové.

Patři novému generálnímu partnerovi fotbalové Slavie, jímž se stala společnost eToro zaměřující se na online investování. Po několika klubech Premier League, bundesligy a italské Serie A pronikla i do Čech. A samozřejmě na dresech klubu, který tuzemskému fotbalu v posledních sezona neochvějně vládne a míní mu vládnout dál.

Však také Tvrdík ještě před módní přehlídkou připomněl: „Bylo by alibistické dávat si jiné cíle než obhájit pozici hegemona českého fotbalu a získat titul. A pro letošní rok přidat cíl další - účast v Lize mistrů. Kdy jindy bychom měli přinést do Edenu Ligu mistrů, než právě letos?!"

Slavia půjde za svým cílem v nové kolekci dresů, kterou představili v roli manekýnů její hráči a jejich partnerky.

Foto: slavia.cz

Jana Tvrdíková a Ondřej Kolář, kdo koho polapil do svých sítí...?

Brankář Ondřej Kolář a Tvrdíkova dcera Jana jako jedna z dvojic, které na červeném koberci defilovaly a na kterou první muž Slavie Jaroslav Tvrdík nejvyššího představitele čínského majitele s gustem upozorňoval.

Ty další tvořili fotbalisté Ondřej Lingr a Jakub Hromada se svými partnerkami, ale i Abdallah Sima a fotbalistka sešívaných Kim Dinh Thanhová.

„Na Janče bylo samozřejmě znát, že s podobnými přehlídkami má zkušenosti, ale i pro nás šlo o příjemné zpestření," svěřoval se gólman Ondřej Kolář po chvílích, kdy si i on zahrál na manekýna. „Dresy, které jsme oblékali v minulé sezoně, se mi strašně líbily, ty nové představují něco jiného, ale jsou také hezké," hodnotil představovanou kolekci.

I na ní se objevují motivy Prahy, jen namísto orloje je evokuje cedule označující v hlavním městě ulice. Domácí zápasy bude hrát Slavia samozřejmě v tradiční červenobílé sadě. Venkovní sada si samozřejmě rovněž zachovává sešívaný ráz, jen černou barvu tentokrát nahrazuje kombinace dvou odstínů modré.

Reklama

Související témata: