Hlavní obsah

Za Horváthem a spol. se na Kypru budou ohlížet i chlapi

Ruzyňské letiště se musí připravit na početnou skupinu s vizáží nefalšovaných mafiánů. Fotbalisté Plzně se ve čtvrtek v osm ráno vydali ze Štruncových sadů do Prahy, odkud v půl dvanácté odletí na soustředění na Kypr. A protože den před odletem všichni hráči i realizační tým nafasovali nové sluneční brýle, budou vypadat jako pěkně ostří jižani.

Foto: www.fcviktoria.cz

Pavel Horváth předvádí nové sluneční brýle, které fotbalisté Plzně nafasovali před soustředěním na Kypru.

Článek

Na kyperské soustředění vyrazí viktoriáni s novou image. Před jižním sluncem budou fotbalisty Plzně chránit sluneční brýle Mexx, které klub zakoupil pro všechny hráče i členy realizačního týmu.

„Sluneční brýle nejsou jen módním doplňkem, ale především ochranou očí. Proto jsme celý tým před odjezdem vybavili právě kvalitními brýlemi značky Mexx,“ představil netradiční novinku ve fotbalové výbavě mluvčí západočeského klubu Pavel Pillár, kterého s tradičním úsměvem doplnil Pavel Horváth. „Především nám však brýle strašně sluší, to je na první pohled patrné,“ liboval si vyhlášený vtipálek.

Také Janu Rezkovi sluneční brýle padnou jako švihákovi kyperskému.foto: www.fcviktoria.cz

Právě kapitán Viktorie se spolu s parťákem Janem Rezkem převtělil do role modela. „Nám dvěma sluší opravdu všechno, byla to jasná volba,“ komentoval celou akci Horváth a Jan Rezek jej s nemenším úsměvem doplnil: „Na Kypru budeme dělat parádu, otočí se za námi i chlapi.“

Svěřenci Pavla Vrby po tříhodinovém letu přistanou v Larnace, kde je ještě večer čeká první lehký trénink. „Všichni se za teplem těšíme. A vzhledem ke sluníčku se brýle opravdu budou hodit,“ těší se Horváth na nejpříjemnější část zimní přípravy.

Reklama

Související témata: