Hlavní obsah

Zajíc míří z Ostravy do Budějovic

Fotbalista Tomáš Zajíc posílí České Budějovice. Pětadvacetiletý útočník do Dynama přestupuje z Ostravy. Odchovanec Slovácka odehrál uplynulou sezonu na hostování v polském Lubinu, jenž ale po sezoně na hráče neuplatnil opci. Vzhledem k tomu, že v Ostravě jsou na pozici hrotového útočníka Ladislav Almási a Jiří Klíma, mohl si Zajíc hledat nové angažmá.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Zajíc oslavuje gól v dresu reprezentace do 21 let.

Článek

"Ozvali se nám jiní zájemci a mezi nimi České Budějovice, se kterými jsme se dohodli na podmínkách transferu," řekl sportovní ředitel Ostravy Alois Grussmann na klubovém webu.

Zajíc dal před odchodem do Polska v Baníku v předminulé sezoně osm branek a dohromady má na kontě 138 startů a 34 gólů. V Lubinu si připsal dvě ligové trefy.

Mezi kluby je přestup již uzavřen, dolaďují se však ještě formality a smlouva mezi Zajícem a Dynamem.

„Jsme s Baníkem domluvení, ještě řešíme transferové formality. Všechno by mělo být dotažené během příštího týdne," informuje Milan Čadek, sekretář Dynama.

K mužstvu by se měl Zajíc připojit v pondělí 20. června, kdy celému týmu odstartuje společná letní příprava na nový ligový ročník.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.