Hlavní obsah

Zemětřesení v kádru Karviné! V týmu končí řada hráčů

Karviná

V prvoligové Karviné se kádr otřásá v základech. Skončilo v ní hned devět fotbalistů. Ve čtrnáctém týmu nedohraného ročníku nejvyšší soutěže nebude pokračovat sedm hostujících hráčů a také Martin Bukata s Vukadinem Vukadinovičem, kterým vypršely smlouvy.

Foto: Jaroslav Svoboda, ČTK

Abdulrahman Taiwo (vlevo) v Karviné taky končí

Článek

Slovenský záložník Bukata strávil v Karviné rok a půl, odehrál 34 ligových zápasů a dal jeden gól. Srb Vukadinovič, který působil také ve Spartě, Slavii, Zlíně a Jablonci, ve 22 ligových utkáních v karvinském dresu neskóroval.

Po hostování v Karviné skončili Michal Petráň, Steven Petkov, Muhamed Tijani, Abdulrahman Taiwo, Filip Kubala, Matko Babič a Martin Šindelář, o kterého však mají v klubu zájem. "Uvidíme, jak dopadnou jednání s jeho kmenovým klubem, kterým je ostravský Baník," řekl sportovní ředitel Lubomír Vlk webu karvinského celku.

Volna si hráči moc neužijí, příprava začíná brzy

Karviná má po nedohrané nadstavbové skupině o záchranu, jejíž závěrečná dvě kola byla zrušena kvůli koronavirové nákaze v týmu Opavy, krátké volno. K přípravě na novou sezonu se svěřenci Juraje Jarábka sejdou v pondělí 3. srpna.

Reklama

Související témata: