Hlavní obsah

Slavia Praha B - Chrudim 0:1Chrudim vyhrála v druhé lize na Slavii, poslední Vlašim deklasovala Olomouc B

Fotbalisté Chrudimi zvítězili ve 12. kole druhé ligy v Praze nad slávistickým "béčkem" 1:0 a posunuli se na čtvrté místo neúplné tabulky. Poslední Vlašim nečekaně rozstřílela Olomouc B na jejím hřišti 5:0.

Foto: mfkchrudim.cz

Fotbalisté Chrudimi na archivním snímku.

Článek

Jediný gól v duelu Slavie B s Chrudimí padl v 56. minutě zásluhou obránce Míky. Východočeši vyhráli ve čtvrtém kole za sebou a na vedoucí Líšeň ztrácejí čtyři body. Naopak Pražané zůstali po čtvrté prohře z posledních pěti zápasů předposlední.

Na jediný bod se k nim přiblížila Vlašim, jež v Olomouci rozhodla o teprve třetím triumfu v sezoně už v prvním poločase. Během necelé úvodní půlhodiny se prosadili Smejkal s Lehoczkým a vlastní gól si dal Bednár. Po změně stran se trefili Suchan a v nastavení Toula.

Sigma nedokázala zvítězit pošesté z posledních sedmi kol a klesla na sedmou příčku. Vlašim ztrácí tři body na první nesestupovou příčku.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 12. kolo
Sigma Olomouc B - Vlašim 0:5 (0:3)
Branky: 5. Smejkal, 26. Lehoczki, 27. vlastní Bednár, 51. Suchan, 90.+2 Toula. Rozhodčí: Rouček - Vyhnanovský, Hádek. ŽK: Grygar, Langer, Galus - Lehoczki, Toula. Diváci: 216.
Slavia Praha B - Chrudim 0:1 (0:0)
Branka: 56. Míka. Rozhodčí: Zaoral - Pfeifer, Cichra. ŽK: Singhateh, Švec - Míka, Kejř, Juliš, Látal. Diváci: 380.
Varnsdorf - Sparta Praha B 2:0 (2:0)
Branky: 6. Tanko, 27. Ondráček. Rozhodčí: Dorušák - Leška, Poživil. ŽK: Michal - Suchomel. Diváci: 1105.

Reklama