Hlavní obsah

Chrudim - Líšeň 0:0Fotbalisté Líšně ve druhé lize remizovali v Chrudimi, Karviná podlehla Vyškovu

Aktualizováno

Fotbalisté vedoucí Líšně v sedmém kole druhé ligy remizovali bez branek v Chrudimi a v sezoně jako jediní dál drží neporazitelnost. Brňané mají v čele neúplné tabulky čtyřbodový náskok před Jihlavou. Karviná prohrála 1:2 na hřišti Vyškova a potřetí za sebou nebodovala. Pražská Dukla zaváhala po dvou výhrách a domácí Příbrami podlehla 0:1.

Foto: sklisen.com

Fotbalisté Líšně na archivním snímku

Článek

Chrudim měla nad Líšní převahu, ale ani jeden tým si nevytvořil mnoho vyložených šancí. Tu možná největší měl až v 89. minutě domácí Juliš, který v pokutovém území netrefil míč po Vránově stříleném centru.

Vyškov si v Drnovicích vypracoval dvoubrankový náskok už v úvodních osmi minutách po trefách Kršky a Lahodného. Karviná v 65. minutě snížila díky Štěpánkově vlastní brance, ale ztrátu už smazat nedokázala. Vyškov poskočil na třetí místo, Slezané jsou pátí.

Utkání v Příbrami rozhodl ve 13. minutě gól Fišla. Středočeši nejtěsnější náskok udrželi a připsali si první domácí vítězství v sezoně. Dukla venku prohrála třetí ze čtyř zápasů a je až dvanáctá. Příbrami patří osmá příčka.

FORTUNA NÁRODNÍ LIGA - 7. kolo:
Chrudim - Líšeň 0:0
Rozhodčí: Všetečka - Pečenka, Leška. ŽK: Záviška, Vrána, Jedlička, Křečan (vedoucí mužstva) - Pašek. Diváci: 914.
Vyškov - Karviná 2:1 (2:0)
Branky: 3. Krška, 8. Lahodný - 65. vlastní Štěpánek. Rozhodčí: Batík - Bureš, Lakomý. ŽK: Kubala, Williams, Jambor - Durosinmi, Žídek. Diváci: 758.
Příbram - Dukla Praha 1:0 (1:0)
Branka: 13. Fišl. Rozhodčí: Zaoral - Žurovec, Šafránková. ŽK: Surmaj, Melichar - Holiš, Adebayo, Svoboda, Rada (trenér). Diváci: 676.

Reklama

Související témata: