Hlavní obsah

Třinec - Slavia B 4:2 Fotbalisté Slavie B ve druhé lize inkasovali čtyři góly

Fotbalisté Slavie B v zápase čtvrtého kola druhé ligy prohráli v Třinci 2:4 a podruhé v sezoně nebodovali. Naopak Slezané zvítězili podruhé za sebou. Karviná na domácí půdě vyhrála nad Jihlavou 2:1 a dotáhla se mezi elitní čtyřku, která má na kontě deset bodů. Mezi nejlepšími je i Líšeň, která renizovala s Příbramí 0:0, a také rezerva Sigmy Olomouc. Ta brala tři body za výhru 3:1 v Prostějově.

Foto: www.fotbaltrinec.cz/

Fotbalisté Třince v utkání proti Karviné

Článek

Třinci se povedl hlavně úvodní poločas, ve kterém se trefil dvakrát Hýbl a jednou Omasta. V 51. minutě zvýšil Holík už na 4:0, slávisté porážku dokázali alespoň zmírnit po gólech střídajícího Kneifela a Nikla.

Olomouci v hanáckém derby zařídili v úvodní půlhodině dvoubrankový náskok Hadaš se Šípem. Prostějovští těsně před pauzou snížili díky Koudelkovi, ale hned ve 48. minutě přidal třetí gól hostů Spáčil. Následně byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Omale.

Karvinou poslal do vedení ve 28. minutě kapitán Papadopulos. V 69. minutě odpověděl Araujo-Wilson, poslední slovo však měl v závěru střídající Bartl. Jihlava poprvé v sezoně prohrála a klesla na páté místo.

Zápas pražské Dukly s Varnsdorfem byl odložen kvůli nezpůsobilému hřišti na Julisce po silném dešti.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 4. kolo:
Třinec - Slavia Praha B 4:2 (3:0)
Branky: 19. a 34. Hýbl, 8. Omasta, 51. Holík - 60. Kneifel, 85. Nikl. Rozhodčí: Rouček - Poživil, Cichra. ŽK: Obadal, Habusta - Kopáček, Bárta, Pudil. Diváci: 562.
Karviná - Jihlava 2:1 (1:0)
Branky: 28. Papadopulos, 85. Bartl - 69. Araujo-Wilson. Rozhodčí: Vokoun - Váňa, Černoevič. ŽK: Boháč, Ciupa - Křivánek, Piško. Diváci: 810.
Líšeň - Příbram 0:0
Rozhodčí: Volek - Mikeska, Žurovec. ŽK: Čermák, Černín - Fišl, Čejka, Sakala, Dudl, Osmančík. Diváci: 721.
Prostějov - Olomouc B 1:3 (1:2)
Branky: 45.+1 Koudelka - 19. Hadaš, 30. Šíp, 48. Spáčil. Rozhodčí: Zaoral - Líkař, Pochylý. ŽK: Omale, Koudelka - Zlatohlávek, Spáčil. ČK: 54. Omale. Diváci: 728.
Utkání Dukla Praha - Varnsdorf bylo odloženo kvůli nezpůsobilému terénu.

Reklama

Související témata: