Hlavní obsah

Vyšehrad - Karviná 0:2Karviná zdolala Vyšehrad a posunula se na druhé místo tabulky

Karviná zvládla vstup do jarní části Fotbalové národní ligy a po výhře 2:0 na hřišti Vyšehradu se posunula na druhé místo tabulky. Využila tak toho, že dosud druhý Sokolov musel odložit zápas s Frýdkem-Místkem. Na vedoucí Znojmo ztrácí Karviná pět bodů.

Článek

Karviná rozhodla zápas vydařeným nástupem. První dvě šance ještě nevyužila, ale v 21. minutě předvedla rychlou akci po pravé straně, do vápna si naběhl Janečka a střelou po zemi překonal brankáře i obránce na brankové čáře, který už gólu nedokázal zabránit.

Krátce nato přišel roh, který hosté rozehráli nakrátko a po následném centru zvýšil Sedlák. Další šance už Karviná nevyužila, na druhé straně mohl snížit domácí Strnad, avšak v dobré pozici hlavou branku minul.

17. kolo druhé fotbalové ligy:
Vyšehrad - Karviná 0:2 (0:2)
Branky: 21. Janečka, 25. Sedlák. Rozhodčí: Marek - Peřina, Kožár. ŽK: Volešák, Prosek, Kvída - Juřena. Diváci: 788.
Sestavy:
Vyšehrad: Štěpanovský - Kučera, Soldát, Kvída, Tusjak - Kraják (54. Smolák), Mareš (65. Egert), Volešák, Prosek - Strnad (80. Polanský), Vyhnal. Trenér: Novotný.
Karviná: Pindroch - Janečka, Šisler (46. Glaser), Hošek, Eisman - Puri (81. Duda), Puchel (66. Juřena), Sedlák, Budinský, Moravec - Pospěch. Trenér: Weber.

Reklama

Související témata: