Hlavní obsah

Kolín - Pardubice 2:4Kolínu nestačily dvě branky a pošesté za sebou v 2. lize prohrál

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Kolína sice teprve podruhé v sezoně vstřelili v jednom utkání dvě branky, přesto pošesté za sebou prohráli. V 15. kole Fotbalové národní ligy doma podlehli Pardubicím 2:4 a nadále jsou poslední v tabulce se ztrátou už deseti bodů na místa záchrany. Čtrnáctý Most totiž potvrdil zlepšenou formu a doma porazil exligové Znojmo 2:0. Baník tak bodoval v šestém z posledních sedmi utkání.

Článek

Pardubice za druhou výhrou po sobě vykročily razantně a už v 9. minutě vedly 2:0 po gólech Petráně a Řezníčka. A když ve 34. minutě zvýšil Vondra, zdálo se být rozhodnuto.

Jenže Kolín stačil ještě do poločasu dvěma góly snížit. Nejprve se prosadil z přímého kopu zkušený Klapka a poté se trefil z penalty Svátek. Středočeši měli dokonce šance na vyrovnání, ale Pardubice obrat nedovolily. Definitivně tak rozhodl až střídající Fikejz, který proměnil pokutový kop, nařízený za Bláhův faul.

15. kolo druhé fotbalové ligy:
Kolín - Pardubice 2:4 (2:3)
Branky: 38. Klapka, 45. Svátek z pen. - 3. Petráň, 9. Řezníček, 34. Vondra, 71. Fikejz z pen. Rozhodčí: Nenadál - Melichar, Kožár. ŽK: Klapka, Svátek, Bláha - Kopřiva. Diváci: 390.
Kolín: Pechatý - Biško, Šimkovský, Petrášek, Janec (46. Bláha) - Jelínek, Klapka (85. Schön), Jurečka (62. Böhm), Kabele - Svátek, Macháček. Trenér: Veselý.
Pardubice: Frydrych - Kakrda, Vencl, Kopřiva, Vondra - Záviška, Řezníček (63. Fikejz), Kudrna (90. Bederka), Hašek ml. - Jeřábek, Petráň (82. Klátil). Trenér: Hašek st.
Most - Znojmo 2:0 (1:0)
Branky: 29. Wermke, 78. Jiří Procházka. Rozhodčí: Machálek - Paták, Černý. ŽK: Schůt, Avdič, Běloušek, Andrejič - Ledecký, Cihlář, Okleštěk. Diváci: 579.
Most: Mandous - Řehák, Avdič, Běloušek (54. Petráček), Maruna - Andrejič (63. Surynek), Kurtaj, Schůt, Wermke - Mlika (75. Hoffmann), Jiří Procházka. Trenér: Jerat.
Znojmo: Andrejko - Honz, Odehnal, Buchta, Hříbek - Cihlář (87. Stáňa), Okleštěk, Lacko - Helísek, Ledecký (84. Kovačič), Pázler (68. Yilmaz). Trenér: Grmela.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články