Hlavní obsah

Vyškov - Třinec 2:1Neskutečný finiš Vyškova! Třinec sahal po důležité výhře, ale nemá ani bod

Fotbalisté Vyškova ve 22. kole druhé ligy doma po obratu v závěru zdolali Třinec 2:1 a zvítězili po dvou porážkách. Svěřenci trenéra Jana Trousila na čtvrtém místě udrželi kontakt s nejlepší trojkou. Na druhou Líšeň a třetí Karvinou ztrácí bod, na vedoucí Příbram tři body. Pražská Dukla sice ve Vlašimi ztratila tříbrankový poločasový náskok, ale díky gólu střídajícího Štěpána Šebrleho vyhrála 4:3.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Vyškova před utkáním.

Článek

Vyškov v Drnovicích mohl otevřít skóre už ve třetí minutě, ale Souaré trefil břevno. Hosté přečkali i další šance a v 64. minutě se prosadili díky Omastovi. Domácí ale těsně před koncem zápas otočili. Nejprve v poslední minutě vyrovnal Kanakimana a v nastaveném čase rozhodl střídající Lacík. Třinec zůstal na předposledním patnáctém místě.

Dukla si ve Vlašimi vytvořila komfortní vedení 3:0 díky dvěma gólům Moulise a jedné trefě Hrubeše, ale po změně stran si zápas nečekaně zkomplikovala. Mezi 48. a 57. minutou skórovali Horský, Halinský a Vala.

Poslední slovo ale měl v 75. minutě útočník Šebrle. Dvacetiletý syn bývalého desetibojaře a olympijského vítěze Romana Šebrleho vstřelil premiérový gól v druholigové sezoně. Dukla se posunula se na šesté místo, Vlašim nebodovala po šňůře čtyř výher a je osmá.

Chrudim na svém hřišti porazila Opavu 1:0 díky Skwarczekově penaltě z 80. minuty, zvítězila po sérii šesti remíz a posunula se na sedmou pozici. Trápící se Slezané nevyhráli podvanácté za sebou a jsou dvanáctí.

22. kolo druhé fotbalové ligy:
Vyškov - Třinec 2:1 (0:0)
Branky: 90. Kanakimana, 90.+2 Lacík - 64. Omasta. Rozhodčí: Vokoun - Kotalík, Pfeifer. ŽK: Lahodný - Hrdlička, Machuča. Diváci: 667.
Chrudim - Opava 1:0 (0:0)
Branka: 80. Skwarczek z pen. Rozhodčí: Křepský - Arnošt, Pochylý. ŽK: Řezníček - Rataj. Diváci: 680.
Vlašim - Dukla Praha 3:4 (0:3)
Branky: 48. Horský, 52. Halinský, 57. Vala - 26. a 40. Moulis, 33. Hrubeš, 75. Šebrle. Rozhodčí: Kotala - Dresler, Mikeska. ŽK: Horský - Zapletal, Havelka. Diváci: 565.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články