Hlavní obsah

Jihlava - Pardubice 3:2Pardubice prohrály v Jihlavě a mohou přijít o vedení ve druhé lize

Fotbalisté Jihlavy porazili v předehrávce 13. kola druhé ligy vedoucí Pardubice 3:2. Vysočina připravila Východočechům teprve druhou porážku v soutěži a na třetím místě tabulky na ně ztrácí už jen dva body. Do čela se může o víkendu dostat druhá Dukla, pokud zvítězí v Chrudimi.

Článek

Jihlava rozhodla třemi góly už v úvodním dějství. Nejprve se dvakrát trefil Jawo a na 3:0 zvýšil Lacko. Tři minuty po pauze snížil Černý, v 73. minutě zkorigoval na rozdíl jediné branky Jeřábek, ale Vysočina už tři body udržela. Pardubice prohrály podruhé z posledních tří kol.

13. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Pardubice 3:2 (3:0)
Branky: 3. a 30. Jawo, 38. Lacko - 48. Černý, 73. Jeřábek. Rozhodčí: Zelinka - Mojžíš, Mikeska. ŽK: Mikuš, Lacko - Černý. Diváci: 1531.
Jihlava: Vejmola - Mikuš, Tlustý, Tijani, Novotný - Lacko, Vaculík - Smejkal, Fortelný (89. Vedral), Zoubele (79. Rezek) - Jawo (83. Koubek). Trenér: Kučera.
Pardubice: Šmíd - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kohút (76. I Sang-hjok), Zifčák, Hlavatý (82. Mužík), Sokol (46. Miker) - Černý. Trenér: Novotný.

Reklama