Hlavní obsah

Polách končí, Zbrojovku přebírá Kříž. Na lavičku usedne i sportovní manažer Psotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Zbrojovka už podruhé v sezoně mění trenéra. Od brněnského celku byli odvoláni kvůli neuspokojivým výsledkům hlavní kouč Tomáš Polách i asistent Josef Mucha. Mužstvo přebírá pro zbytek tohoto druholigového ročníku dosavadní trenér divizního béčka Lukáš Kříž, který bude spolupracovat s bývalým hráčem Zbrojovky Markem Zúbkem. Realizační tým doplní i sportovní manažer Zdeněk Psotka.

Foto: FC Zbrojovka Brno

Trenér Lukáš Kříž povede do konce sezony druholigové fotbalisty brněnské Zbrojovky.

Článek

Poláchovi definitivně zlomila vaz ostudná porážka Brňanů 1:4 v nedělním druholigovém utkání na hřišti posledního Varnsdorfu, která byla už čtvrtým nezdarem v řadě. Fotbalisté Zbrojovky, kteří se před jarem netajili ambicemi na rychlý návrat mezi elitu, mají rázem záchranářské starosti. Na dvanáctém místě je od sestupových příček dělí pouhé tři body.

Lukáš Kříž v této sezoně dosud úspěšně vedl brněnskou rezervu, která je s devítibodovým náskokem v čele tabulky divizní skupiny D. Někdejší vynikající defenzivní záložník či obránce Marek Zúbek v minulosti odehrál za Zbrojovku 261 ligových zápasů.

Premiéru na lavičce prvního mužstva si oba odbydou ve středu, kdy Brňané budou hostit v dalším důležitém druholigovém střetnutí na královopolském stadionu od 18 hodin jedenáctou Jihlavu.

Reklama

Související témata: