Hlavní obsah

Příbram zlákala bývalého kapitána Slavie!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druholigová Příbram získala velkou oporu, získala zkušeného 33letého záložníka Josefa Hušbauera. Čtyřnásobný mistr české fotbalové ligy, který prošel Spartou i Slavií, působil naposledy v kyperské Karmiotisse.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Někdejší kapitán Slavie Josef Hušbauer.

Článek

„Příchodem Pepy se výrazně zkvalitní naše řady a přijdou potřebné zkušenosti, ze kterých může náš mladý kádr jen těžit. Věřím, že bude lídrem mužstva na hřišti i mimo něj," cituje klubový web ředitele Jana Starku.

Někdejší reprezentant už u Litavky působil, v sezóně 2009/2010 v jejím dresu odehrál 22 zápasů a vstřelil 4 branky. Poté sbíral úspěchy ve Spartě, a především ve Slavii, kde oblékal také kapitánskou pásku. V sezoně 2013/2014 se stal králem střelců, když z pozice záložníka vstřelil 18 gólů.

V roce 2020 odešel z Edenu do zahraničí. Hrál za italské Cagliari, německé Drážďany, v posledních sezónách působil na Kypru. Nejprve Anorthosis, poté v Karmiotisse. V národním týmu nasbíral 21 startů, vstřelil jeden gól.

Reklama