Hlavní obsah

Chrudim - Slavia B 0:0Rezerva Slavie má další bod a už není poslední

Fotbalisté Líšně se navzdory bezbrankové domácí remíze s trápící se Opavou v 26. kole druhé ligy dostali do čela neúplné tabulky. Slávistická rezerva uhrála v Chrudimi rovněž remízu 0:0 a posunula se před Třinec na předposlední 15. místo. Olomoucké "béčko" zvítězilo ve Vlašimi 4:1.

Foto: SK Slavia Praha, Twitter

Fotbalisté slávistického béčka opustili poslední místo druholigové tabulky.

Článek

Líšeň nevyhrála třetí kolo po sobě. Brněnský celek se bodově dotáhl na Karvinou a je před ní o skóre, Slezané ale mají k dobru nedělní duel s Prostějovem. Čtrnáctá Opava venku nevyhrála devátý druholigový zápas po sobě a patří jí první nesestupová příčka o bod před Slavií B a Třincem.

Gambijský útočník Slavie Singhateh si vytvořil proti Chrudimi několik šancí, žádnou z nich však neproměnil. Tu největší měl v 54. minutě, kdy trefil tyč. Domácí nakonec mohli zvítězit, jenže Skwarczekovu penaltu zneškodnil gólman Stejskal. Východočeši remizovali potřetí za sebou a jsou devátí. Pražané uhráli třetí nerozhodný výsledek v posledních pěti utkáních.

Vlašim proti olomouckému B-týmu vedla zásluhou Suchana, ale Slaměna ještě v úvodním dějství srovnal. Po změně stran se dvakrát prosadil Uriča a v nastavení z penalty střídající Zlatohlávek. Hanáci vyhráli třetí kolo po sobě a bodově se na sedmou Vlašim dotáhli.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 26. kolo
Chrudim - Slavia Praha B 0:0
Líšeň - Opava 0:0
Vlašim - Olomouc B 1:4 (1:1)

Reklama

Související témata: