Hlavní obsah

Slavia Praha B - Příbram 0:4Sešívaní utrpěli ve druhé lize debakl, Surmaj dal hattrick

Fotbalisté B-týmu Slavie v osmém kole druhé ligy doma utrpěli debakl 0:4 s Příbramí. Hattrickem se v Horních Počernicích blýskl útočník David Surmaj.

Foto: SK Slavia Praha, Twitter

Fotbalisté slávistického béčka - ilustrační foto

Článek

Středočeši dominovali především v prvním poločase, kdy se sparťanský odchovanec Surmaj trefil ve 14., 21. a 37. minutě. Slávistický tým navíc ještě několikrát podržel brankář Sirotník.

Po změně stran už byla hra vyrovnanější, v poslední minutě uzavřel skóre střídající Anih. Příbram neprohrála pošesté za sebou a v tabulce je sedmá, Pražanům patří 13. místo.

Dukla doma porazila poslední Vlašim 2:0 a polepšila si na 10. příčku. Oba góly na Julisce vstřelil ve druhé půli Matějka, jednou se prosadil z penalty. Hosté prohráli sedmé z osmi utkání v sezoně.

Olomouc B prohrála ve Varnsdorfu 0:1 a zůstala třetí. Ve 24. minutě si dal vlastní branku kapitán Hanáků Vepřek. Jeho tým nevyhrál potřetí v řadě, Varnsdorf je na šesté pozici.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 8. kolo:
Neděle 11. září
Slavia Praha B - Příbram 0:4 (0:3)
Branky: 14., 21. a 37. Surmaj, 90. Anih. Rozhodčí: Rouček - Poživil, Matoušek. ŽK: Kopáček, Kričfaluši, Singhateh - Stropek. Diváci: 495.
Dukla Praha - Vlašim 2:0 (0:0)
Branky: 66. z pen. a 78. Matějka. Rozhodčí: Petřík - Kotalík, Černoevič. ŽK: Uhlíř - Zinhasovič. Diváci: 495.
FK Varnsdorf - Sigma Olomouc B 1:0 (1:0)
Branka: 24. vlastní Vepřek. Rozhodčí: Opočenský - Slavíček, Arnošt. ŽK: Zbrožek, Kříž, Dordič, Michal, Ondráček - Slavíček, Vepřek, Fendrich, Bednár. Diváci: 444.

Reklama

Související témata: