Hlavní obsah

Vyškov - Brno 1:1Vyškov remizoval s Brnem, zůstává na druhém místě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Fotbalisté Vyškova remizovali ve šlágru 24. kola druhé ligy s Brnem 1:1 a nevyužili šanci minimálně do neděle poskočit do čela neúplné tabulky. Na druhém místě ztrácejí bod na vedoucí Duklu Praha, která má k dobru jedno utkání. Zbrojovka bodovala i ve druhém duelu po trenérské změně a patří jí devátá pozice. Třetí Táborsko remizovalo v Příbrami 1:1 a dotáhla se na něj olomoucká rezerva, která v přesilovce po obratu zvítězila na stadionu Líšně 2:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Ilustrační foto.

Článek

Vyškov ve svém azylu v Drnovicích vedl od 71. minuty, kdy se po chybě hostujícího zadáka prosadil Fomba. Domácí ale na třetí výhru 1:0 po sobě nedosáhli, hned za sedm minut vyrovnal důrazný Alijagič. Zbrojovka coby největší předsezonní adept na postup mezi elitu ztrácí v neúplné tabulce sedm bodů na třetí příčku, která jako poslední znamená účast v baráži.

Táborsko i v Příbrami potvrdilo, že se mu nedaří vítězit na stadionech soupeřů. Jihočeský celek venku v druhé lize nevyhrál už pošesté za sebou a z třetího místa ztrácí čtyři body na Vyškov. Táborsko vedlo U Litavky už od šesté minuty po dorážce Nováka, ale zanedlouho srovnal Novotný. Příbramští potřetí za sebou nezvítězili a i vinou odečtu dvou bodů jsou až desátí.

Na Táborsko se ze čtvrtého místa bodově dotáhla olomoucká rezerva. Sigma v Brně v Líšni brzy prohrávala, ale po změně stran jí nahrálo vyloučení Poláška po dvou žlutých kartách v krátkém sledu. Přesilovku zužitkovali v závěrečné čtvrthodině k obratu chvíli po příchodu na trávník střídající Hadaš a posila z ligového A-týmu Fortelný. Olomoucké „béčko“ vyhrálo počtvrté za sebou, do nejvyšší soutěže ale postoupit nemůže. Líšeň je šestá.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 24. kolo:
Vyškov - Brno 1:1 (0:0)
Líšeň - Sigma Olomouc B 1:2 (1:0)
Příbram - Táborsko 1:1 (1:1)

Reklama