Hlavní obsah

Angličanům budou proti Německu asi chybět Hargreaves a Gerrard

LONDÝN

Anglická fotbalová reprezentace se zřejmě bude muset ve středečním přípravném zápase s Německem obejít bez záložníků Owena Hargreavese a Stevena Gerrarda. Oba sice ve svých klubech odehráli ligové zápasy, ale nejsou fit.

Článek

Hargreaves si v neděli odbyl debut v dresu Manchesteru United, ale podle kouče Alexe Fergusona pro reprezentační start není dostatečně zdravotně v pořádku. "Má trochu problémy s koleny. Potřebuje pár dní na zotavenou a snad bude fit do ligového zápasu s Tottenhamem," uvedl Ferguson na oficiálních klubových stránkách.

Obdobným případem je Gerrard, který s vlasovou zlomeninou prstu na noze odehrál duel s Chelsea. Sám neočekává, že by ve středu nastoupil proti Němcům. "Dneska jsem vypadal fit, protože jsem hrál pod injekcemi tišícími bolest. Potřebuju si odpočinout, abych byl připravený na kvalifikační zápasy," uvedl.

Z nominace trenéra Steva McClarena už vypadl obránce Sol Campbell. Na německé straně se zápasu v londýnském Wembley nezúčastní mimo jiné kapitán Michael Ballack, útočníci Miroslav Klose a Lukas Podolski nebo další záložníci Bastian Schweinsteiger a Sami Khedira.

Reklama

Související témata: